Rugăciunii Puternice pentru sănătatea unui Nou-Născut

După botez, rugăciunile pot oferi copilului o protecție puternică. Cu toate acestea, vă puteți ruga înainte de botez, principalul lucru este credința mamei. Și atunci Domnul va proteja copilul de rău.

Rugăciune puternică a mamei pentru sănătatea unui nou-născut

Îl puteți invoca pe Sfântul și Dreptul Simeon Primitorul de Dumnezeu pentru sănătatea bebelușului - aceasta este una dintre cele mai faimoase rugăciuni . 

Sfânta Evanghelie povestește cum  i s-a cerut moartea ca bărbat în vârstă. Dar Dumnezeu avea alte planuri pentru el - i-a promis că Simeon va putea să-l vadă pe Mântuitorul Lumii. 

După ce l-a întâlnit pe pruncul Isus, care a fost adus la biserică în conformitate cu tradițiile evreilor, a fost mișcat și l-a luat în brațe pe Însuși Regele Cerului și al Pământului. 

cele mai puternice rugaciuni ale mamei pentru sanatatea bebelusului

Rugăciunea către Sfântul și Dreptul Simeon Primitorul de Dumnezeu este următoarea:

O, mare slujitor al lui Dumnezeu, Simeon, primitorul lui Dumnezeu! Stând în fața Tronului Marelui Împărat și al Dumnezeului nostru Iisus Hristos, avem mare îndrăzneală să ne apropiem de El, în brațele noastre, de dragul mântuirii, ne vom repezi la cel ce vrea. La tine, ca mijlocitor puternic și carte de rugăciune puternică pentru noi, recurgem noi, păcătoși și nevrednici. Roagă-te pentru bunătatea Lui, căci El poate să-și îndepărteze mânia de la noi, îndreptat spre noi cu dreptate prin faptele noastre, și, disprețuind nenumăratele noastre păcate, să ne întoarcă pe calea pocăinței și să ne așeze pe calea poruncilor Sale. Păzește-ne viața în pace cu rugăciunile tale și cere grabă bună în toate lucrurile bune, dându-ne tot ce avem nevoie pentru viață și evlavie. Așa cum în cele mai vechi timpuri, Marele Novograd, prin apariția icoanei tale făcătoare de minuni, ne-a izbăvit de distrugerea muritorilor, tot așa și acum noi și toate orașele și satele țării noastre am fost izbăviți de toate nenorocirile și nenorocirile și moartea deșartă prin mijlocirea ta. , și de toți dușmanii, vizibili și invizibili, cu protecția ta. Să trăim o viață liniștită și tăcută în toată evlavia și curăția și, după ce a trecut această viață temporară în lume, vom dobândi pacea veșnică, unde vom fi învredniciți de Împărăția cerească a lui Hristos Dumnezeul nostru. Lui Îi se cuvine toată slava, împreună cu Tatăl și cu Duhul Său Preasfânt, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Rugăciune pentru sănătatea nou-născutului către Fecioara Maria


O altă rugăciune eficientă pentru un nou-născut este adresată Preasfintei Maicii Domnului. 

Este considerată Mama tuturor mamelor, așa că vă va proteja cu siguranță copilul:

O, Preasfântă Doamnă Fecioară Maica Domnului, mântuiește și păstrează sub adăpostul Tău copiii (numele), pe toți tinerii, tinerele și pruncii, botezați și fără nume și purtați în pântecele mamei lor. Acoperiți-i cu haina maternității Tale, păstrează-i în frica de Dumnezeu și în ascultare de părinții lor, roagă-te Domnului meu și Fiului Tău să le dăruiască ceea ce este de folos pentru mântuirea lor. Îi încredințez supravegherii Tale Mamei, căci Tu ești Acoperământul Divin al slujitorilor Tăi.
MAI POTI CITI