Rugăciuni puternice către Serafim de Sarov pentru vindecare și sănătate, dragoste și căsătorie

Multă vreme, Sfântul Serafim a locuit într-o chilie retrasă, nu departe de mănăstire. Tot timpul liber și-a dedicat rugăciunii, considerând-o singura vindecare pentru cei care suferă în suflet și trup. Darul vindecării bolilor i-a venit în timpul vieții și nu i-a refuzat niciodată pe cei care i-au cerut ajutor.

Astăzi, mulți pelerini se înghesuie la locul de înmormântare al Sfântului Serafim. Ei îi venerează moaștele și recită texte de rugăciune, așteptând o vindecare miraculoasă.

Rugaciune către Serafim de Sarov pentru vindecare grabnica și sănătate 


"O, minunat Părinte Serafim de Sarov, îi auzi pe toți alergând la tine cu afecțiunile și bolile lor. În zilele vieții tale pământești, darul vindecării lui Dumnezeu a ajutat mulți oameni. Ascultă deci rugăciunea, Slujitorul lui Dumnezeu (numele propriu). Ajută-mă să mă vindec de această boală cumplită. Oferă-ți Domnului rugăciunea ta puternică, roagă Atotputernicul să-mi ierte toate păcatele mele voluntare și involuntare, pentru că mă pocăiesc sincer de ele. Cred în puterea ta, Sfinte Serafim, întrucât darul tău de vindecare i-a ajutat pe mulți să se mântuiască. Minunile tale nu pot fi numărate, sunt atâtea câte stele sunt pe cerul nopții. Ajută-mă să mă însănătoșesc ca să pot slăvi faptele tale bune și să slăvesc în rugăciunile mele pe Dumnezeul nostru Atotmilostiv, care ne judecă pe noi păcătoșii și nevrednici nu după fărădelegile noastre, ci prin mila Lui. Accept voia Domnului, îi mulțumesc Marelui Iubitor de Omenire pentru tot ceea ce mi-a fost trimis și slăvesc Numele Său Sfânt în rugăciunile mele. Amin".

sfantul-serafim-de-sarov-ragaciuni puternice pentru sanatate si casatorie

Rugaciunea către Sfantul Serafim de Sarov pentru dragoste și căsătorie


Serafim de Sarov nu ignoră fetele credincioase care visează să se căsătorească cu succes. Rugăciunea către acest Sfânt în găsirea unui soț și a unei căsnicii fericite și puternice este recunoscută ca fiind una dintre cele mai eficiente.

Sfântul Serafim este recunoscut drept patronul căsătoriilor târzii. Oamenii care au depășit pragul de 30 de ani apelează adesea la el pentru rugăciune.

Pentru ca rugăciunea să fie eficientă, este util să urmați câteva reguli:

• umpleți orice recipient cu apă de izvor (apa de la robinet nu este potrivită deoarece este considerată „moartă”);

• așezați un recipient cu apă pe masă, puneți lângă el chipul Sfântului, aprindeți o lumânare;

După ce ați citit rugăciunea, stropiți întreaga cameră cu apa și beți ceea ce a rămas.

O, mare sfânt al lui Dumnezeu, Părinte Serafim! Ascultă rugăciunea mea umilă, Slujitorul lui Dumnezeu (numele propriu). Împovărat de păcatele mele și pocăit de ele, vă cer ajutorul și mângâierea. Îmbrăcă-mă cu milă și ajută-mă să țin poruncile lui Dumnezeu și să rezist ispitelor păcătoase. Domnul a spus că nu este corect ca un bărbat să trăiască singur și i-a dat o soție care să-l ajute. Așa că ajută-mă, Sfinte Serafim, să-mi întâlnesc logodnicul în viață, să-mi fac o familie puternică alături de el și să-mi trăiesc viața în armonie și fidelitate. Roagă-te, ajutor grabnic tuturor oamenilor suferinzi, Domnului Dumnezeu să nu mă pedepsească cu singurătate pentru păcatele voluntare și involuntare pe care le-am săvârșit. Ascultă-mă, Sfinte Serafim, întorcându-mă la tine cu credință și dragoste, nu disprețui rugăciunea mea. Mijlociți pentru mine înaintea Dumnezeului Atotmilostiv cu rugăciunile voastre. Am încredere doar în tine și sper în bunătatea lui Dumnezeu. Fii Sfântul Serafim mântuirea mea și sprijină-mi în ceasul meu dificil. Îmi aduc cu sinceritate rugăciunile, accept voia lui Dumnezeu și slăvesc numele Domnului nostru. Amin".

Tatăl și mama unui credincios creștin se pot adresa Sfantului Serafim de Sarov cu rugăciune pentru căsătoria unui fiu sau căsătoria unei fiice. 

Un sfânt va auzi întotdeauna o cerere sinceră și nu va ezita să-i răspundă.
MAI POTI CITI