Prima Zi Lunară, semnificații și interpretare în afaceri, sănătate, dragoste și căsătorie

Ce este prima zi lunară și cum ne influențează ea viață conform interpretării horoscopului lunar


Prima zi lunară este ca o grădină de legume în care trebuie doar să semănați cereale. Nu este nevoie să-l udați sau să-l fertilizați. Nu este nevoie să grăbiți nimic, totul ar trebui să-și urmeze cursul și natural.

Aceasta este o perioadă foarte importantă de care depinde întreaga lună lunară ulterioară, momentul planificării evenimentelor care ar trebui să aibă loc într-o anumită lună lunară.

Figurat vorbind, prima zi lunară este „fundamentul” întregii luni următoare, iar modul în care este „pusă” determină cum se va încheia
Prima zi lunară și sănătatea

Ai grijă, acum corpul tău este complet neprotejat, deci există o mare probabilitate de a te răni sau de a te îmbolnăvi.

Când se adaptează la noua lună lunară, corpul își cheltuiește cea mai mare parte a energiei pentru a „ajusta” cu precizie ritmurile interne la ritmurile întregului Cosmos și, ca urmare, nici corpul fizic al unei persoane, nici psihicul său nu sunt pregătiți pentru orice stres.
 
prima zi din calendarul lunar semnificatie

Cel mai bine este să petreceți această zi în pace și relaxare. Vara este momentul ideal pentru plimbări în pădure sau relaxare pe malul unui lac, râu sau mare.
Prima zi lunară dragoste și căsătorie

Deoarece prima zi lunară este momentul planificării, în această perioadă este mai bine să vă abțineți de la încheierea Căsătoriei.

Cel mai rezonabil lucru este să cântăriți din nou cu atenție toate argumentele pro și contra unui eveniment atât de important și responsabil și să vă gândiți dacă Căsnicia voastră este un capriciu, dacă vă iubiți cu adevărat.

Această zi lunară oferă iubiților o altă șansă de a-și da seama cât de potriviți sunt unul pentru celălalt în ceea ce privește viața împreună.

Luna sugerează să încerci să-ți planifici viața viitoare, cum să-ți dai seama, imaginează-ți o zi obișnuită în familie, când toată curtarea și toate deliciile „de miere” vor fi în spatele tău. Cu ce ​​va fi plină ziua cuplului? Cum vor trăi? Ce vor avea în comun?

Planificarea detaliată pentru viitoarea viață căsătorită va ajuta la evitarea dezamăgirilor neașteptate, care, după cum știm, duc la divorț. Și, invers, cu cât vă planificați viața împreună mai detaliat, cu atât „nava” familiei dumneavoastră va fi mai fiabilă și mai stabilă în oceanul vieții de zi cu zi.
Prima zi lunară bani și afaceri

În aceste zile lunare, trebuie să vă abțineți de la orice acțiuni active legate de afaceri, de aceea este recomandat să amânați toate problemele, să anulați întâlnirile cu partenerii, să semnați acorduri și contracte.

Ca în orice alt domeniu al vieții umane, prima zi lunară este destinată exclusiv planificării și numai planificării.

Cel mai bine este să dedicați acest timp dezvoltării unui Plan de afaceri pentru luna următoare, gândindu-vă la o strategie generală de acțiune, analizând cu atenție situația dvs. reală și găsind noi modalități de a vă implementa ideile legate de afacere.

La urma urmei, după cum știți, nu cel care merge întotdeauna înainte este cel care atinge obiectivul mai repede, ci cel care alege mai întâi calea optimă și abia apoi se deplasează pe ea.

Eficiența nu depinde întotdeauna doar de spontaneitate, ci într-o măsură mai mare de planificare înțeleaptă și fructuoasă.
MAI POTI CITI