POWER COUPLE emisiunea de la ANTENA 1, prezentatorul DANI OTIL si aventura celor 8 cupluri

ANTENA 1 pregătește fanilor sai un nou REALITY SHOW. Se numeste POWER COUPLE adica PUTEREA CUPLULUI.

Asta am aflat de pe pagina de INSTAGRAM a celor numite VIPERELE VESELE cele care dau cele mai noi stiri si din culise despre ce se intampla in televiziunile din ROMANIA.

Iar VIPERELE VESELE NU AU DAT GRES NICIODATA . Haideti sa aflam ce este cu acest reality show si de ce mizează cei de la ANTENA 1 pe succesul acestei emisiuni.

DESPRE ISTORIA EMISIUNII POWER COUPLE

EMISIUNEA POWER COUPLE este un format de emisiune din ISRAEL si este in ROMANIA un PROIECT al DORI MEDIA GROUP.

In ROMANIA vom avea adaptarea emisiunii POWER COUPLE care a fost creat la inceput in ISRAEL de cei de la ABOT HUMEIRI in anul 2014.

power couple antena 1 regulament concurenti

SUNTEM in 2023 si formatul emisiunii a fost preluat de nu mai putin de 15 tari.

CE SE INTAMPLA in emisiunea POWER COUPLE?

Publicul din ROMANIA va urmari veti vedea cu sufletul la gura povestea a 8 cupluri/ baieti si fete/ care se vor confrunta cu adevarate aventuri menite sa ii faca sa se descopere sa vada cat de bine se cunosc.

Iar la finalul aventurii cuplurilor va exista UN SINGUR CUPLU CASTIGATOR care va pleca acasa cu UN PREMIU IN BANI fix atatia bani cat au reusit sa acumuleze cei doi baiatul si fata aka CUPLUL CASTIGATOR.

CELE 8 CUPLURI vor fi cazati intr-o vila unde vor da dovada rezistentei vom vedea cum se inteleg ce peripetii vor avea ce scandaluri ce neintelegeri.

Si STITI VA EXISTA un vot PENTRU CA un cuplu VA FI VOTAT SA IASA AFARA DIN CASA .

Vom avea parte de adrenalina si emotii AVEM INCREDEREA IN MODERATORUL DANI OTIL CARE VA ADUCE CU SIGURANTA UN PLUS DE FARMEC SHOW -ULUI.

Cuplurile trebuie sa reziste in casa timp de 6 saptamani. BARBATII vor fi supusi unor probe si fara ca acestia sa stie Partenerele lor VOR PARIA pe succesul partenerilor lor.

La final SUMA CASTIGATA va fi cea pe care au putut sa o acumuleze ei adica CUPLUL CASTIGATOR.

PREMIUL va fi inmanat de producatorii show-ului POWER COUPLE. Ideea este ca cei inscrisi in concurs trebuie sa faca dovada ca se cunosc si cum pot sa realizeze asta daca nu prin intermediul provocarilor.

REGULILE JOCULUI la POWER COUPLE reality show-ul de la ANTENA 1

SUNT 3 MISIUNI toate importante dar de departe cea mai importanta este A TREIA MISIUNE.

In CADRUL PROBELOR IMPUSE FETELE VOR PARIA PE SUCCESUL PARTENERILOR LOR fara ca BARBATII SA STIE SUMA PARIATA,

SUCCESUL IN MISIUNE SE VA DUBLA SAU SE VA MICSORA in functie de castigul sau esecul.

Se va dubla daca misiunea este castigata si se va micsora daca misiunea este pierduta.

SE VA INTAMPLA atat in cazul FETELOR cat si al BAIETILOR.

La FINALUL CELOR DOUA MISIUNI cea a baietilor si cea a fetelor CUPLUL care a acumulat cea mai MICA SUMA DE BANI va fi PROPUS PENTRU ELIMINARE.

VA URMA CEA MAI IMPORTANTA MISIUNE CEA DE-A TREIA CEA care va TESTA CUPLUL si asa vom vedea cat de bine se cunosc cei doi cat d ebine lucreaza in tandem .

CE INTERESANT va fi JOCUL CELOR DOI care va atrage publicul de acasa care evident si-a format preferintele in ceea ce privesc fetele si baietii adica CUPLURILE.

CEI ELIMINATI vor pleca acasa fara bani. RAMAN CEI CARE SUNT VOTATI SA CONTINUIE.

CUPLUL care a acumulat cea mai mare suma va decide va vota cine va ramane in joc in vila .

CUPLUL CASTIGATOR va avea suma pe care a acumuat-o.

In ROMANIA reality showul POWER COUPLE va avea 27 de episoade. E VORBA DE UN PRIM SEZON cu 27 de episoade.

In functie de succesul la public se poaet e comanda inca un SEZON si vom vedea daca DANI OTIL va ramane prezentatorul si in cel de-al doilea sezon.

Acest show ii poate aduce o suma frumusica in cont lui DANI OTIL. Ramane sa vedem daca DANI se va intoarce si la NEATA CU RAZVAN SI DANI.

FANII MATINALULUI ii duc lipsa lui DANI.

SI RAZVAN SIMION oare va avea parte si el de un nou proiect ? VA RAMANE oare MATINALUL pe mainile echipei TINERETULUI aka RISTEI, CUZA, BUBU , si BUCATARII VESELI ?

RAMANE DE VAZUT! SHOWUL POWER COUPLE se difuzeaza in UNGARIA, SLOVACIA, BULGARIA. CROATIA.

Filmarile sunt pe final si DANI OTIL este asteptat cu drag mai intai de GABRIELA frumoasa sotie , ravisanta si de cel mic SUFLETEL celor doi TIAGO scumpeea de baietel .

Se aproprie ZIUA DE NASTERE a GABRIELEI OTIL dar si ZIUA SFANTA de 8 noiembrie . De ZIUA SFANTA anul trecut DANI spunea ca nu ii luase nimic sotiei.

ANUL acesta fiind plecat atat de mult timp de acasa paote ca DANI a pregatit cadouri pentru ambele evenimente si de ziua de nastere si de ziua de SFANTI.

VA VOM TINE la curent cu ziua PREMIEREI dar mai ales cu NUMELE celor OPT CUPLURI participante la showul POWER COUPLE.

"CELE MAI RECENTE COMENZI PENTRU NOI SEZOANE ALE SHOW-ULUI POWER COUPLE in 2023 REFLECTA SUCCESUL CONSTANT DE AUDIENTA AL FORMATULUI SI PUTEREA DE ATRACTIE INTERNATIONALA" - NATAV PALATOV CEO DORI MEDIA GROUP

ANTENA 1 aduce in fata publicului dornic de entertainment un REALITY SHOW cu tineri , provocari, misiuni , emotii si adrenalina.

ASTEPTAM PREMIERA showului POWER COUPLE in ROMANIA si desigur va vom tine la curent cu ultimele stiri.
MAI POTI CITI