Parfumuri Courrèges Hyper Oud , Hyper Musc și Hyper Cuir 2023 păreri miros, persistență

Divizia de parfumuri a casei de modă Courrèges a anunțat lansarea unei noi colecții Hyper, care va cuprinde trei parfumuri: Hyper Oud , Hyper Musc și Hyper Cuir. 

Parfumierul Jean-Christophe Herault a lucrat la compozițiile liniei. Designul oglinzii sticlelor a fost creat de directorul de creație al Courrèges, Nicolas Di Felice.

Intense și evocatoare, aromele colecției Hyper sunt compuse cu precizie și atenție la detalii, ceea ce permite casei Courrèges să se elibereze de convenții și să-și spună propria poveste.

Linii clare, materiale nobile, sentimente nestăpânite - toate acestea sunt la baza creațiilor Courrèges care rezonează cu timpul lor.
Să ne facem deci o părere cât mai obiectivă despre aceste noi parfumuri 2023 de la Courrèges


Parfumul Hyper Oud este o călătorie în lumea ta interioară printr-un parfum oriental. Adevărata armură lemnoasă a oud-ului este combinată aici cu o uimitoare prospețime geroasă, sunetul profund de vanilie și note condimentate de turmeric și ghimbir. O energie care ne conduce decisiv înainte. 

Parfumul Hyper Musc este inspirat de o cutie de jeleu goală, cu parfum dulce de migdale confiate, mentă și glazură care încă persistă în interior. 

Moscul învăluitor se combină cu prospețimea mentei, învelită în note de bază de ambroxan. Intoxicare dulce din emoțiile viitoare. Ca o jachetă de piele a cărei patina amintește de o îmbrățișare familiară.

Parfumul Hyper Cuir combină note de piele contrastate cu veselia citrice a lămâii și bogăția iasomiei. Emotionanta ca prima atingere, aceasta aroma polimorfa este incalzita de tonuri gurmande de vanilie. 

La începutul anului 2023, marca a marcat deja lansarea parfumului Le Messager . În interiorul sticlei de un albastru strălucitor, făcând referire la opera lui Yves Klein, compoziția minimalistă conținea note de bergamotă, cerneală, mosc și vanilie, devenind „o interpretare olfactivă care amintește de albastrul cernelii într-o corespondență între doi îndrăgostiți
MAI POTI CITI