Păreri Vertus Crystal Limited Edition ulei parfumat unisex original de lux și cu un preț pe măsură

Păreri despre uleiul parfumat Vertus Crystal Limited Edition extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Vertus.

76% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Vertus. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca uleiul parfumat Vertus Crystal Limited Edition esre un parfum foarte plăcut, intens, deosebit, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum unisex prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că  uleiul parfumat Vertus Crystal Limited Edition are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. î

vertus-crystal-ulei-parfumat-unisex_pareri impresii cine a folosit


Când se combină arta maeștrilor parfumieri cu ingrediente de primă calitate și un strop de lux, apare uleiul parfumat unisex Vertus Crystal Limited Edition . 

Din momentul aplicării, textura sa mătăsoasă vă incită senzualitatea, iar parfumul îmbătător radiază din pielea dvs. pe parcursul întregii zile.

Vertus Crystal Limited Edition este un parfum original, pentru personalități originale, unisex – pentru bărbați și femei.

Încă de la înființarea sa, din anul 1996, brandul Vertus a fost un inovator în materie de parfumuri de lux prestigioase și a obținut o poziție de lider în industria mondială a parfumurilor. 

Cu o pasiune imensă și creativitate, Vertus se dedică perfecționării și promovării „artei parfumului”, captând atenția iubitorilor de parfumuri de nișă de pe toate continentele.

Colecția exclusivă de 19 parfumuri Vertus Terra in a Bottle vă va oferi o experiență senzorială cu totul neobișnuită. 

Fiecare dintre aceste parfumuri de lux Vertus îmbină cele mai prețioase materii prime din cele 4 straturi ale suprafeței terestre. Acestea sunt colectate în întreaga lume și selectate cu grijă, astfel încât fiecare aromă să reflecte bogățiile naturale ale planetei Pământ. 
MAI POTI CITI