Pareri parfumuri Rivèa și Torpè Tiziana Terenzi mirosuri originale dedicate Rivierei mediteraneene

Popularul brand italian de parfumuri de nișă Tiziana Terenzi a prezentat două produse noi despre care vom incerca sa ne facem o parere obiectiva - parfumul lemnos-chihlimbar Rivèa din colecția Classic Black și Torpè oriental, floral-fructat, care s-a alăturat liniei Classic Gold. 

În timpul unei călătorii pe Riviera Liguriană, Paolo și Titian Terenzi au fost inspirați de frumusețea naturală și unicitatea stilului de viață italian. 

Plimbându-se de-a lungul țărmurilor Portofino, și-au amintit de copilărie și de mare, care a fost întotdeauna asociată cu momente importante din viața lor. Perioada vieții de pe Riviera în anii 1960 a fost timpul la dolce vita și playboy-ii italieni numiți les Italiens. 

Pareri parfumuri originale Rivèa și Torpè Tiziana Terenzi


Golfurile pitorești și plajele cu nisip auriu au devenit locuri unde se putea realiza visul vieții dulci. În aceste locuri s-au întâlnit celebrități și artiști. 

În această perioadă, stilul, grația și eleganța domină aici, făcând din Portofino o destinație de vacanță emblematică. Parfumul, dedicat unei călătorii la Portofino, reflectă atmosfera unei călătorii către frumusețe, artă și tradiție. 

Numele parfumului Rivèa provine de la cuvântul „rive”, care înseamnă „promenadă” sau „promenadă” în dialectul ligurian. 

Parfumul Rivea de la Tiziana Terenzi se deschide cu note de trandafir bulgaresc, evidențiate de șofran iranian, lămâie și davana indiană. 

În inima parfumului Rivèa se află tonurile pământoase și lemnoase ale vetiverului laotian, tonurile sărate ale algei Tigullio, cipreolul Ceylon și amyris haitian, paciuliul singaporean și chihlimbarul. 

Baza compoziției combină note de chihlimbar cu lemn de santal australian, chiparos și vanilie Bourbon. 

Parfumul Torpè Tiziana Terenzi  s-a născut din amintirile unei călătorii la Saint-Tropez - chiar inima Rivierei Franceze, situată între Marea Mediterană și dealuri presărate cu măslini. 

Torpè a fost simbolul unei călătorii în epoca de aur a orașului în anii 60 ai secolului trecut. În acei ani, Riviera italiană și franceză au devenit protagoniștii unei transformări culturale extraordinare. 

Parfumul Torpè este un omagiu adus glamourului flamboyant al perioadei în care Saint-Tropez a devenit o destinație populară de vacanță de lux, centrul „rebelilor” la modă din anii șaizeci. Stilul lor de viață îndrăzneț și lipsit de griji a determinat în mare măsură viitorul statut legendar al Saint-Tropez.

Torpè este un parfum proaspăt care întruchipează atmosfera serilor de vară pline de râsete și distracție. 

Parfumul se deschide cu un acord citric de bergamotă de Calabria, lămâie de Sorrento și mandarină siciliană, combinat cu note de mare sărate. 

Centrul parfumului conține note de trandafir bulgar, lavandă, iris și violetă provensală, împletite cu eleganța delicată a bujorului, florii de portocal și piersicii Romagnola. 

Compoziția se bazează pe un acord de bază de lemn prețios combinat cu mosc, ambră, paciuli indian și lichen de stejar toscan.
MAI POTI CITI