Pareri parfum Amore Caffe de la Mancera: gurmand și delicios ca un espresso fierbinte

Casa franceză de parfumuri nișă Mancera lansează o nouă creație olfactivă gourmet numită Amore Caffe, un parfum inspirat de desertul tradițional italian pe bază de cafea affogato, care este făcut cu înghețată de vanilie și acoperit cu un shot de espresso fierbinte.

Affogato din Mancera: cine a fost în Italia a visat să înmuie o lingură de înghețată de vanilie într-o ceașcă de espresso fierbinte. 

Parfumul Amore Caffè de la Mancera se inspiră din acest gest gastronomic delicios de amestecare a contrariilor delicioase. 

Pregătește-te pentru contrastul palpitant dintre înghițituri de cafea neagră și netezimea cremei dulci. 

Adăugați în dulceața amaretto și a desertului prăjiturile speculoos, căldura ambrei, sunetul gurmand al boabelor de vanilie și zahăr brun și da, veți obține o plăcere garantată.Compoziția parfumului Amore Caffe începe cu note bogate de cafea neagră și tonuri vâscoase de lichior de amaretto, deschizându-se la inima sa gurmandă cu note de înghețată de vanilie și fursecuri speculoos. 

Sunetul desert al aromei se termină cu note de păstăi de vanilie, zahăr brun și chihlimbar.

Noul parfum Amore Caffe de la Mancera a fost deja prezentat pe site-ul oficial Mancera; este disponibil în sticlele tradiționale ale mărcii de 60 și 120 ml. 

Costul acestuia este de 95, respectiv 145 €. La începutul anului 2023, marca a sărbătorit lansarea bogatei compoziții orientale Intense Red Tobacco și a aromei lemnoase-picante Cosmic Pepper .

Mancera oferă compoziții orientale interpretate în estetica franceză, mai ușoare și mai simple decât parfumurile Montale. 

Designul a fost inspirat de dragostea lui Amelie pentru Art Deco, care este, de asemenea, puternic influențată de arta și cultura orientală. 

Stilul este întruchipat în culorile, formele și geometria sticlei și a ambalajului acesteia.  https://aromo.ru/brands/mancera.
MAI POTI CITI