Păreri DGVIB3 - nou parfum unisex de la Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana a anunțat lansarea unui nou parfum unisex DGVIB3 , parfum despre care vom încerca să ne facem o părere și care va fi lansat ca parte a noii colecții conceptuale de haine și pantofi DGVIB3. 

DGVIB3 Eau de Parfum este o declarație de stil și identitate de brand. 

Un parfum îndrăzneț, modern, care combină note luxoase, contrastante, perfect pentru toată lumea. 

Compoziția de parfum este prezentata intr-o sticla laconica, eleganta, acoperita cu capac magnetic in negru strălucitor. 

Designul și ambalajul sunt concepute în paleta iconică alb-negru Dolce&Gabbana

DGVIB3 parfum unisex Dolce & Gabbana pareri forum fragrantica

Creatorul parfumului DGVIB3 a fost parfumierul Aurélien Guichard.

Compoziția începe cu note aromatice proaspete de lavandă, urmate de dulceața gurmandă a vaniliei. Chihlimbarul bogat și dens joacă un rol dominant în bază.

Colecția DGVIB3 întruchipează noul stil de semnătură Dolce&Gabbana. Ideile cheie aici sunt designul grafic și muzica. 

Toate imprimeurile, simbolurile, siluetele voluminoase, formele noi, lungimile și atributele urbane/stradale prezentate în colecție sunt concepute pentru a recrea o estetică unisex, nelegată de parametri fizici specifici, dar exprimând în același timp respect pentru caracteristicile ambelor sexe și povestind despre o nouă, dar necunoscută fațetă a lumii Dolce & Gabbana.

O altă lansare a acestui an a fost parfumul floral-fructat Q de la Dolce & Gabbana , care a devenit „perechea de încoronare” a modelului K by Dolce & Gabbana pentru bărbați.
MAI POTI CITI