Motivul pentru care Chefii la Cuţite Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea s-au dat afară

De ce au plecat Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea de la Chefii la Cuţite. Se duc la PRO TV?


Foștii jurați Chefii la Cuţite Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de şase luni (aprilie-octombrie 2023). 

Mona Segall, cea care i-a descoperit pe cei trei Chefi atunci când a produs formatul MasterChef, a declarat la rândul ei că a aflat cu surprindere, cu doar o lună înainte de începerea filmărilor pentru următorul sezon, că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu s-au declarat prea obosiţi pentru a relua proiectul TV. 

Cine îi va înlocui pe Chefii la Cuţite în noul sezon 2024


Antena 1 promite că show-ul „Chefi la cuţite” va continua să ofere pasionaților de bucătărie șansa de a-și îndeplini visul și să aducă publicului povești extraordinare, care merită să fie văzute de o țară întreagă. 

Sorin Bontea Florin Dumitrescu Sorin Bontea din nou la Pro TV

Dar cu alt juriu: „Creatorii Chefi la cuțite vor anunța în curând noua distribuție a celui mai popular cooking show din România. 

Ultimele battle-uri ale sezonului 12 încep duminică, 15 octombrie și marea finală  va fi difuzată  miercuri, 18 octombrie, la Antena 1. Vom reveni cu vești bune”, transmite postul tv.

DAR.... nu puțini sunt cei care iau în calcul scenariul în care cei de la PRO TV i-ar fi preluat pe cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, în realitate. 

De asemenea, nici plecarea Ginei Pistol nu ar fi întâmplătoare!!! 

Suntem de părere că Show-ul culinar Chefi la Cuțite NU va mai avea același succes odată cu plecarea lui Sorin Bontea și a lui Florin Dumitrescu alături de Sorin Bontea
MAI POTI CITI