Manichiura Feng Shui culori, formă, cum se face

Manichiura Feng Shui oferă femeilor oportunități nelimitate de a folosi energia corpului și a spiritului lor. 

Atunci când alegeți un design de unghii conform Feng Shui, ar trebui să vă amintiți că această învățătură ezoterică are ca scop primar atingerea armoniei.

Potrivit Feng Shui, toate unghiile ar trebui să aibă o schemă de culori moderată, iar una sau două ar trebui să fie mai strălucitoare. 

Cele 5 elemente și designul unghiilor conform Feng Shui


Una dintre cele mai importante aspecte ale unei manichiuri Feng Shui este preferința pentru anumite materiale și culori în decorarea unghiilor. 

Alegerea lor depinde de elementul căruia îi aparține fata. Elementul este determinat de ultima cifră a anului nașterii: 

wiki manichiura feng shui ce este si cum se face

•  Metal – 0 și 1; 

•  Apa – 2 și 3; ·

•  Lemn – 4 și 5; 

•  Foc – 6 și 7; 

• Pământ – 8 și 9. 

De exemplu, cineva născut în anul 2001 este sub influența elementului Metal.

Metalul este un simbol necondiționat al succesului unei persoane și al capacității sale de a beneficia de numeroase oportunități în viață. 

Pentru cei care aparțin acestui element, schema de culori în designul unghiilor conform Feng Shui ar trebui să conțină culori alb, auriu și argintiu

Folia și strasurile vor fi un plus excelent pentru designul unghiilor tale. Forma ideală este un pătrat clar.

Apa este un simbol al bogăției și al purificării. Cele mai potrivite culori: liliac, gri, albastru. Pentru extensiile de unghii Feng Shui se recomandă folosirea formei „pătrate”, pentru cele naturale – „ovale”. Poate fi completat cu modele care susțin tema apei - fulgi de zăpadă, modele de gheață, pești sau nuferi. 

Lemnul – semnifică elementul de creativitate și dezvoltare personală. Culorile ideale pentru o manichiura Feng Shui in acest caz sunt smaraldul si verdele deschis. Forma unghiilor acestui element ar trebui să fie ovală, iar printre modele ar trebui să preferați fire spiralate, fluturi și modele florale. 

Focul are cea mai activă putere dintre toate elementele. Unghiile Feng Shui pentru cele născute în anii de Foc sunt lungi și ascuțite, nuanțele sunt cele mai strălucitoare: teracotă, roșu, galben, portocaliu. O astfel de manichiură ar trebui să fie bogat decorată cu strasuri, pietre și diverse străluciri. Printre cele mai potrivite modele se numără cele care susțin pe deplin tema focului. 

Pământul reprezintă fiabilitatea și stabilitatea. Unghiile „de pământ” ar trebui să fie destul de scurte și rotunjite. Culorile care reflectă energia spirituală a acestui element sunt, de obicei, destul de calme, atenuate: de culoarea cărnii, maro, roz vechi. De asemenea, este recomandat să folosiți bej și auriu. Designul unor astfel de unghii conform Feng Shui trebuie să conțină neapărat nisip, pietre sau frunze mici care amintesc de frunzele care cad. 

Schema de culori a designului unghiilor conform Feng Shui afectează în mod direct atingerea armoniei în anumite domenii ale vieții. 

Astfel, culoarea albă simbolizează inocența. Este neutră și nu poartă o încărcătură energetică semnificativă. Deasemenea este mai bine să nu folosiți culoarea neagră pentru unghii, deoarece are un efect deprimant.

Culoarea albastră face posibilă concentrarea pe rezolvarea anumitor probleme, iar turcoazul este un simbol al calmului și al unei anumite rafinamente. 

Culoarea albastră are un efect pozitiv în toate privințele asupra corpului și stării mentale a unei persoane. Ajută la adaptarea la rezolvarea constructivă a problemelor și, de asemenea, deschide oportunități pentru activitate creativă. 

Verdele reprezintă viața însăși, așa că cu siguranță ar trebui să fie folosit de oamenii cărora le lipsește puterea, atât mentală, cât și fizică. 

Nuanța aurie este o oportunitate grozavă de a aduce un pic de bunăstare în viața ta, precum și de a-ți întări starea de spirit. 

Culoarea roșie , ca și galbenul , activează forțele interne ale corpului și este o sursă excelentă de veselie. 

Nuanța de lămâie - permite unei persoane să se adapteze la comunicarea ușoară cu ceilalți. Acest lucru ajută foarte mult atunci când urmează negocieri importante. 

Rozul este cel mai bun ajutor pentru depresie. Este un neutralizator puternic al tot ceea ce este negativ din lumea din jurul nostru.
MAI POTI CITI