Lalique lansează noul parfum Encre Indigo despre care ne vom face o părere

Departamentul de parfumuri al casei Lalique a prezentat o nouă versiune a iconicului Encre Noir - compoziția Encre Indigo, o creație olfactivă despre care vom încerca să ne creionăm o părere cât mai obiectivă. 

Noul parfum Encre Indigo este descris ca un parfum dinamic și îndrăzneț, care se desfășoară ca o lucrare coregrafică originală. 

Notele de vârf luminoase, ușoare și proaspete ale parfumului Encre Indigo conduc la o inimă intensă și caldă și se termină cu note de bază profunde și masculine.

Omagiind valorile Maison Lalique, parfumierul Annick Menardot a creat un parfum distinctiv, sofisticat și puternic. 

pareri forumuri parfum original Lalique Encre Indigo


Depășind granițele creativității, Annick s-a inspirat din combinația explozivă dintre coaja sclipitoare de bergamotă, prospețimea aromată a boabelor de ienupăr și căldura intensă și condimentată a șofranului. Encre Indigo întruchipează relevanța atemporală.

Parfumul original Encre Indigo se deschide cu prospețimea strălucitoare a uleiului natural de bergamotă din Calabria, completată de un acord de ceai, note florale elegante, tonuri revigorante de boabe de ienupăr și nuanțe picante de piper roz.

În miezul aromei, notele de dafin de Madagascar sunt combinate armonios cu acordul de ceai negru Jucro și șofran. 

Nota de bază a Encre Indigo este marcată de un acord profund, pământesc-fumuriu, compus din vetiver de Madagascar, ale cărui tonuri lemnoase, afumate și de cafea se combină cu note de paciuli și ambră. 

Abordarea inovatoare a conceptului de parfum este transmisă în sticla Encre Indigo. Amintește de călimara emblematică Biches din 1913 a lui René Lalique, forma și puritatea culorii sticlei cuboid minimaliste amintește, de asemenea, de tehnica maestrului suflator de sticlă de a folosi culoarea pentru a ridica obiectele de zi cu zi în obiecte de artă. 

Ca o picătură de cerneală dispersată în apă, gradientul intens de aici trece de la negru opac la indigo profund. 

Forma cilindrică a capacului, cu marginile sale clare și finisajul lac strălucitor, ecou designul capacelor utilizate în mod tradițional pe sticlele de cerneală.

Parfumul Encre Indigo este disponibil în sticle de 50 și 100 ml și concentrație de apă de parfum. Noul produs a fost deja prezentat pe site-ul oficial al casei Lalique.
MAI POTI CITI