Influența benefică a PISICII asupra casei tale conform Feng Shui

Influența benefică a PISICILOR asupra casei tale - descriere, reguli de selecție și plasare conform Feng Shui


Animalele de companie sunt sisteme energetice autonome și, fiind aproape de noi, ne influențează fără îndoială spațiul. 

Prin urmare, este important să știți cum să interacționați corect cu animalele de companie și unde ar trebui să fie amplasate. 

Dacă nu este posibil să ai un animal de companie, atunci poți remedia cu ușurință acest lucru cumpărând o figurină și plasând-o în zona dorită.

Chinezii cred că animalele de companie cu sânge cald trebuie crescute și iubite în același mod ca și copiii mici. 

O pisică, un câine, un iepure sau un dihor este un membru cu drepturi depline al familiei și nu o distracție sau un capriciu. 

pisica norocoasa feng shui reguli

Pentru ca animalul tău de companie să-ți protejeze casa și să radieze mereu energie pozitivă, va trebui să-ți pese de el nu mai puțin decât de o altă persoană.

Un animal sănătos și vesel este un semn al prosperității familiei și al bunăstării în casă, asta înseamnă că sub acoperișul tău circulă liniște, confort și energie pozitivă, iar tu însuți ești sănătos și fericit.

Pisica în casă conform Feng Shui


O pisică nu face nimic degeaba. Ea captează perfect energia cosmică și o orientează în direcția corectă, menține ordinea în apartament, o curăță și îi sprijină pe membrii familiei în momentele dificile. 

Ați observat că o pisică uneori nu își ia ochii de la un perete aparent neremarcabil? Se crede că pot observa spirite, câmpuri electromagnetice și pot prezice dezastre.

Pisicile pot face față bine energiei negative din planul astral și pot proteja proprietarul de aceasta. 

În plus, duce durerea departe de casă și poate chiar proteja un membru al familiei de pericolul de moarte. 

Potrivit Feng Shui, o figurină de pisică este asociată cu secretele Universului. Acest animal aduce noroc, protejează casa de nenorociri și crește starea generală de bine. 

Dacă vorbim despre un animal adevărat, atunci pisica este un simbol feng shui asociat cu restabilirea fluxurilor de energie. 

Această creatură este capabilă să neutralizeze zonele de energie stagnante și să îndepărteze toate obstacolele din calea mișcării Qi-ului.

Potrivit Feng Shui, o figurină de pisică ar trebui să aibă în mod ideal hieroglife pentru a atrage noroc și bogăție, iar materialele ar trebui să fie porțelan sau ceramică. 

În Feng Shui, o pisică în pereche are semnificația norocului personal și alungă singurătatea, așa că poți cumpăra în siguranță două figurine deodată.

Puteți plasa o fotografie cu animalul de companie dorit în casa dvs., dar asigurați-vă că fotografia evocă numai emoții pozitive în tine și că animalul din ea arată sănătos, fericit și vesel

O astfel de tehnică îți va umple casa cu energie strălucitoare, iar tu însuți te vei pregăti treptat mental pentru a deveni proprietarul unei creaturi reale și vii în viitor.

Banii și pisica norocoasă Feng Shui


Feng shui-ul pisicii de bani este de o importanță deosebită. Mai este numită și Maneki-Neko sau Pisica Norocoasă în China. 

Aceasta este o figurină foarte populară în Orient, deoarece deschide o persoană către noi oportunități. 

În plus, această pisică Feng Shui alungă spiritele rele noaptea. Această figurină diferă prin faptul că un picior al animalului este ridicat, iar celălalt are un semn cu hieroglifă de fericire și bogăție. 

Acest talisman vine în două tipuri:

Cu laba stângă ridicată, o pisică în Feng Shui are semnificația unui simbol atrăgător. Nu numai că atrage fluxuri financiare, ci și oaspeți și vizitatori. Cifra poate fi plasată în zona de avere, în birou, în sectorul de nord-est.

Dacă laba dreaptă a animalului este ridicată, este un gardian. Aceasta înseamnă că bogăția deja acumulată este protejată. Această figurină este utilă celor care sunt implicați în procese sau se tem de criminali.
MAI POTI CITI