Horoscop după Ziua de Naștere - 1 Februarie. Personalitate, dragoste, numere norocoase

SEMN ZODIACAL 1 FEBRUARIE: VĂRSĂTOR 

PLANETĂ: URANUS 

NUMERE NOROCOASE: 1 și 3 

HOROSCOP CARACTERISTICI PENTRU CEI NĂSCUȚI PE 1 FEBRUARIE 

Cei născuți pe 1 februarie nu se disting prin delicatețe, dar, în ciuda acestui fapt, sunt armonios dezvoltați. Nemulțumiți de soluții abstracte, îi șochează pe alții cu ideile lor. 

Ce fel de oameni sunt al căror semn zodiacal este 1 februarie? 


Tenace, cu voință puternică și încrezătoare, acești oameni știu când au dreptate și nu se vor da înapoi nici măcar un centimetru.

Sunt pregătiți mental pentru diverse circumstanțe și au o intuiție care le permite să ocolească orice probleme care sunt nedorite pentru discuție.

Persoanele născute pe 1 februarie sunt energice și tinere, dar adesea nerăbdătoare, precum copiii.
horoscop dupa data nasterii

Pentru cei născuți pe 1 februarie, problemele emoționale pot fi un dezastru, mai ales la tineret. 

Sentimentele lor sunt împrăștiate în direcții diferite, impulsive și incontrolabile, ceea ce eșuează în mod repetat acestor oameni.

Există o mare diferență între duritatea lor mentală și vulnerabilitatea lor emoțională și, uneori, se simte ca și cum ar fi doi oameni diferiți în fața ta.

Până când nu vor depune toate eforturile pentru a stăpâni procesele interne și a depăși neliniștea personală, cel puțin pentru a începe să se înțeleagă pe ei înșiși, viața lor va decurge în zbucium.

Cea mai luminată dintre naturi, oamenii a căror zi de naștere este 1 februarie, își canalizează în cele din urmă talentele versatile în canale constructive, dar acest lucru necesită timp.

Destul de ciudat, cei născuți pe 1 februarie sunt uneori atât de nehotărâți încât nu se pot ridica singuri nici măcar acolo, unde se așteaptă acest lucru de la ei.

Alții, observându-i din exterior, se întreabă uneori confuzi de ce acești oameni nu au atins niciodată înălțimi, în ciuda ambiției lor.

Pe lângă starea de spirit, latura senzuală a celor născuți pe 1 februarie necesită sprijin și poate da naștere unor probleme suplimentare dacă scapă de sub control. Din calitățile menționate mai sus se formează o ierarhie personală a acestor oameni: se acordă preferință sincerității, apoi vin sentimentele, iar pe al treilea - emoțiile.

Din păcate, cei născuți pe 1 februarie își neglijează prea des intuiția. Cu toate acestea, tocmai acest lucru ar trebui dezvoltat și mai ales pe care trebuie să ne bazăm, deoarece intuiția este capabilă să întărească conexiunile împrăștiate și turbulente într-o singură personalitate.

Pentru cei născuți pe 1 februarie, autocontrolul nu este la fel de important ca înțelegerea a ceea ce își doresc.
 

HORSCOPUL DRAGOSTEI PENTRU CEI NĂSCUȚI PE 1 FEBRUARIE  


Deși natura constantă a semnului tău Vărsător este evidentă în fiecare domeniu al vieții, există o anumită dualitate atunci când vine vorba de pasiunile tale emoționale.

În dragoste și pasiune, inițial ai izbucnit în explozii de entuziasm, dar după aceea ești deseori depășit de îndoieli și sentimente rele.

Cei născuți pe 1 februarie le este frică de relațiile intime, îți este frică să nu-ți pierzi independența și de aceea încep imediat să te retragi atunci când simți că ai mers prea departe.

Poate nu ești cel mai romantic Vărsător, dar ești unul dintre cei mai vorbăreți și iubitori de distracție.

Ideea ta de a face dragoste în dormitor include o mulțime de râsete și conversații pline de spirit.

Îți place foarte mult să faci dragoste, iar în pat ești suficient de deschis pentru a încerca ceva nou și incitant.

Abordarea ta asupra relațiilor sexuale este simplă; curtarea blândă și tot felul de trucuri sunt o pierdere de timp pentru tine.

Deși îți plac jocurile intelectuale și fizice, refuzi să participi la jocuri emoționale.

CARACTERISTICILE ȘI PROBLEMELE TALE CONFORM HOROSCOPULUI DUPĂ DATA NAȘTERII

În ciuda toată independența ta, ești o persoană extrem de sociabilă. Relațiile sociale și personale sunt foarte importante pentru cei născuți pe 1 februarie. 

Prietenia este și ea necesară pentru fericirea ta, la fel ca iubirea, dar și aici mai întâi gândești, și abia apoi arăți sentimente. 

Cu toate acestea, ești gata să intri într-o uniune amoroasă pe termen lung, atâta timp cât partenerul tău nu îți limitează libertatea personală sau nu te sfătuiește ce să faci.

MAI POTI CITI