FENG SHUI unde să pui bradul de Crăciun pentru 2023? Locuri și date favorabile

Dacă se dorește, bradul de Crăciun poate deveni și un activator al energiilor favorabile dacă îl așezi într-un loc bun. 

Așadar, unde să puneți bradul de Crăciun în decembrie 2023 pentru a sărbători cu bucurie și, de asemenea, cum să-l împodobiți, în ce culori să-l împodobiți, la ce dată să-l așezați?

Desigur, recomandările clasice Feng Shui nu conțin informații despre locația bradului de Crăciun. La urma urmei, chinezii sărbătoresc Anul Nou într-un mod complet diferit.

Ideea principală din spatele alegerii locației pomului de Crăciun conform Feng Shui este că pomul va fi un loc foarte activ, iar în viitorul apropiat - centrul atenției. 

De aceea, vom incerca sa alegem acele locuri in care se gasesc energiile temporare bune, astfel incat cu ajutorul bradului sa poata fi activate.

unde se pune bradul de craciun conform feng shui

Unde să pui bradul de Crăciun în decembrie 2023


Sud, Sud-Vest, Nord-Vest, precum și centrul casei sunt zone cu probleme. Dacă pui aici un brad de Crăciun, acesta ar trebui să fie fără ghirlande; nu este recomandat să arzi lumânări sau să pui artificii aici. Cele mai bune decorațiuni sunt bile rotunde de nuanțe argintii sau aurii.

• Nici Vestul nu este un loc bun. Lumânările, focul, artificiile și ghirlandele nu sunt, de asemenea, recomandate aici. Decoratiunile sunt in nuante de albastru. Sau molidul în sine poate fi albastru.

Nordul, sud-estul sunt cele mai bune locuri pentru un brad de Crăciun. Distracția activă lângă bradul de Crăciun din nord va promova inteligența, gândurile clare și ideile inteligente. Și în sud-est - pentru a promova creativitatea, ideile creative, emoțiile vesele. Decoratiunile pentru pomul de Craciun pot fi de orice culoare.

Nord-est și est sunt, de asemenea, opțiuni potrivite. Aici ar fi potrivite decorațiuni roșii; este util și să arzi lumânări, dar artificiile nu sunt recomandate. 

De asemenea, puteți evidenția separat sectoarele în care nu ar fi de dorit să găuriți sau să loviți cuie pentru a fixa ceva de perete. 

În decembrie 2023, acestea sunt Sud, Sud-Vest, Sud-Est, Nord-Est, Nord. După cum puteți vedea, printre ele se numără chiar și unele sectoare favorabile, ceea ce, însă, nu le neaga favorabilitatea. Instalarea liniștită a bradului de Crăciun fără găurirea sau modificarea lor este destul de acceptabilă!

Sectoarele pentru instalarea unui brad de Crăciun ca activator sunt determinate de întreaga casă sau apartament, și nu de o cameră separată. Dar există o excepție. 

Daca ai o casa mare, iar la intrare se deschide un hol spatios sau un hol mare, atunci poti gasi sectorul dorit in cadrul acestui hol si sa-ti instalezi acolo bradul de Craciun.

Momentul favorabil pentru a instala un brad de Crăciun în decembrie 2023

 
Datele și orele la care să puneți bradul pot fi, în principiu, oricare. Dar dacă iei în considerare instalarea unui brad de Crăciun ca o activare, atunci poți face acest lucru la un moment dat, când sunt lansate energii favorabile.

Cei care doresc să efectueze activarea pot instala bradul strict într-o anumită zi și oră, în funcție de locul în care va fi amplasat. 

Fiecare sector din casă poate avea propriile date și ore favorabile. 

Pentru a activa energiile favorabile, puteți porni imediat ghirlanda de lumini după instalare. Principalul lucru este că întregul proces se încadrează în intervalul de timp necesar de două ore.

Lasă-ți bradul de Crăciun să fie un activator suplimentar în viitorul 2024 pentru a atrage noi evenimente de succes!
MAI POTI CITI