Cele mai puternice Rugăciuni ale mamei pentru protecția Fiului

Vă recomandăm să vă familiarizați cu rugăciunile pentru protecția fiului dumneavoastră. 

Este necesar să spui rugăciuni cu intenții bune, dorind tot ce este mai bun pentru copilul tău.

O rugăciune sinceră și strălucitoare pentru copii este capabilă de un miracol incredibil. În articol vom vorbi despre rugăciunea pentru fiul nostru și protecția asupra lui.

Rugăciunea poate fi rostită atât dimineața, cât și seara, nu contează . Cel mai important lucru este credința părintească în Dumnezeu. Dacă crezi cu adevărat, vei primi cu siguranță un răspuns la rugăciunile tale.

Cele mai puternice Rugăciuni pentru protecția Fiului pe care o mamă trebuie să le citească


• „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, ascultă-mă, robul Tău păcătos și nevrednic (numele Tău).

cele mai puternice rugăciuni ale mamei pentru fii sai

Doamne, în mila puterii Tale, copilul meu (numele fiului), ai milă și mântuiește-l de dragul numelui Tău. Doamne, iartă-i toate păcatele, voluntare și involuntare, pe care le-a săvârșit înaintea Ta. Doamne, călăuzește-l pe adevărata cale a poruncilor Tale și luminează-l și luminează-l cu lumina Ta a lui Hristos, pentru mântuirea sufletului și vindecarea trupului. Doamne, binecuvântează-l în casă, în jurul casei, pe câmp, la muncă și pe drum și în orice loc al stăpânirii Tale.

Doamne, ferește-l sub ocrotirea Sfinților Tăi de un glonț zburător, săgeată, cuțit, sabie, otravă, foc, potop, de un ulcer de moarte și de moarte deșartă. Doamne, ferește-l de dușmanii văzuți și invizibili, de toate necazurile, relele și nenorocirile.

Doamne, vindecă-l de toate bolile, curăță-l de orice murdărie (vin, tutun, droguri) și uşurează-i suferinţa mintală şi întristarea. Doamne, dă-i harul Duhului Sfânt pentru mulți ani de viață, sănătate și castitate.

Doamne, dă-i binecuvântarea Ta pentru o viață de familie evlavioasă și pentru o naștere evlavioasă.

Doamne, dăruiește-mi, slujitorul Tău nevrednic și păcătos, o binecuvântare părintească asupra copilului meu în diminețile, zilele, serile și nopțile viitoare, pentru numele Tău, căci Împărăția Ta este veșnică, atotputernică și atotputernică. Amin. Doamne, miluiește."

• „O, Preasfântă Doamnă Fecioară Maria, mântuiește și păstrează prin sângele Tău copiii (numele), toți tinerii, tinerele și pruncii, botezați și fără nume și purtați în pântecele mamei lor. Acoperă-i cu haina maternității Tale, păstrează-i în frica de Dumnezeu și în ascultare de părinții lor, roagă-te Domnului meu și Fiului Tău să le dăruiască ceea ce este de folos pentru mântuirea lor. Îi încredințez în grija Ta maternă, căci Tu ești ocrotirea divină a slujitorilor Tăi. În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin."

• „Doamne, vin la Tine cu rugăciune umilă pentru fiul meu (nume). Protejează-l de necazuri și gânduri rele împotriva lui.

Fii ocrotirea lui pe drumurile vieții, conducă-l pe cărările cele drepte, fii călăuza lui, Doamne. Dă-i puterea de a depăși dificultățile.

Știu, Tatăl nostru Ceresc, că Tu vei asculta rugăciunea mea. Tu ești puterea și protecția noastră, Tu ești Tatăl nostru Ceresc.

Slavă și laudă Ție, Doamne! În numele lui Isus Hristos. Amin."
MAI POTI CITI