Ce Zodii trăiesc mai mult și de ce Boli suferă

Studiile astrologice au arătat că există o relație între semnul zodiacal al unei persoane și speranța sa de viață.


Care dintre reprezentanții zodiacului are cea mai lungă durată de viață?

S-a dovedit că majoritatea nativilor din zodia Taur trăiesc mai mult decât alte semne zodiacale. 

Iar Scorpionii, conform statisticilor, au arătat cea mai mică vârstă medie. Cu toate acestea, rezultatele studiului variază în funcție de sexul persoanei.

Astfel, dintre bărbați, Taurul (81,5 ani), Berbecul (79 de ani) și Gemenii (78 de ani) trăiesc cel mai mult.

Cele mai mici vârste medii pentru bărbați sunt Capricorn (77,5 ani), Fecioară (76,5 ani), Leu (74 ani), Balanță (73 ani), Vărsător și Pești (71 ani).

care sunt zodiile care trăiesc mai mult si au sanatate buna

Bărbații născuți sub semnele Rac, Săgetător și Scorpion trăiesc până la 70 de ani.

Dintre femei, Taurul, Gemenii, Fecioara și Capricornul au de obicei cea mai lungă speranță de viață. Statisticile arată că aceste semne zodiacale trăiesc de obicei până la 90 de ani sau mai mult.

Reprezentanții altor semne zodiacale trăiesc în medie 70-80 de ani.

Femeile născute sub semnul Scorpionului, în cele mai multe cazuri, trăiesc până la 63 de ani.

Astrologii susțin că fiecare semn zodiacal are propriile sale caracteristici fiziologice și vulnerabilități care pot scurta speranța de viață. 

Cunoscându-le, vă puteți menține sănătatea și puteți trăi o bătrânețe lungă și sănătoasă!!!

Zodia Berbec

Semnele zodiacale de foc sunt extrem de emoționale, iar acest lucru poate duce la stres, depresie, dureri de cap și insomnie. Locurile vulnerabile sunt vasele de sânge ale creierului, acest lucru provoacă dureri de cap, osteocondroză, boli ale articulațiilor și ale sistemului cardiovascular. Odată cu vârsta. Bărbații Berbec devin adesea cheli.

Speranța medie de viață pentru femei este de 78 de ani, pentru bărbați – 79 de ani.

Zodia Taur

Taurii suferă adesea de boli ale gâtului și ale glandei tiroide și au, de asemenea, probleme cu rinichii, ficatul și sistemul genito-urinar. Excesul de greutate și problemele articulare sunt mai frecvente în rândul vârstnicilor Taur.

Vârsta medie de viață pentru femei este de 79,5 ani, pentru bărbați – 81,5 ani.

Zodia Gemeni

Organele sistemului respirator la Gemeni sunt deosebit de vulnerabile: suferă adesea de bronșită și pneumonie. Gemenii sunt, de asemenea, predispuși la probleme articulare atunci când sunt expuși la frig și sunt predispuși la artrită. Ei sunt capabili să-și mențină suplețea de-a lungul vieții fără diete speciale.

Vârsta medie de viață pentru bărbați este de 78 de ani, pentru femei – până la 85 de ani.

Zodia Rac

Reprezentanții acestui semn sunt adesea îngrijorați de sănătatea lor și pot găsi semne de boli care, de fapt, nu există deloc. Bolile lor tipice sunt vene varicoase și probleme metabolice; Sistemul digestiv este vulnerabil - adesea suferă de supraalimentare și otrăvire.

Vârsta medie de viață pentru femei este de 73 de ani, pentru bărbați – 68 de ani.

Zodia Leu

Leii ignoră adesea simptomele bolii, amânând tratamentul până în ultimul moment și apoi se pot plânge de costul ridicat al serviciilor medicale. Cel mai adesea au boli ale coloanei vertebrale, articulațiilor și ale sistemului cardiovascular. Pe măsură ce îmbătrânesc, pot deveni supraponderali. Leii devin gri foarte târziu.

În medie, atât bărbații, cât și femeile Leu trăiesc până la 74 de ani.

Zodia Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru sănătatea și longevitatea lor. Sunt adesea atât de ocupați cu responsabilitățile de acasă și de la serviciu încât pur și simplu nu observă multe afecțiuni minore. Problemele tipice includ boli ale sistemului digestiv, coloana lombară și probleme de vedere.

Speranța medie de viață pentru femei este de 81 de ani, pentru bărbați - 77 de ani.

Zodia Balanță

Aceste semne au de obicei imunitate slabă, așa că ar trebui să evite hipotermia. Problemele frecvente sunt bolile pancreasului, rinichilor și ale sistemului hematopoietic. Balanța este, de asemenea, predispusă la boli de piele, dar, în ciuda acestui fapt, pielea și silueta lor rămân în stare ideală până la bătrânețe.

Bărbații trăiesc în medie până la 73 de ani, femeile - până la 77 de ani.

Zodia Scorpion

Scorpionilor nu le place să caute ajutor medical și să încerce să-și îndure bolile cât mai mult timp posibil. Sunt predispuși la boli ale ficatului, ale sistemului genito-urinar, diferite infecții și sunt mai des răniți decât altele.

Speranța lor medie de viață este scăzută: pentru bărbați – 63 de ani, pentru femei – 62 de ani.

Zodia Capricorn

Aceștia se confruntă adesea cu răni și accidente, așa că li se recomandă să fie atenți în timpul conducerii. Capricornii se confruntă adesea cu probleme cu sănătatea urechilor și gâtului, boli articulare, colelitiază și tulburări digestive. Pe măsură ce îmbătrânesc, Capricornii arată elegant, corespunzător și în formă.

Speranța medie de viață pentru femei este de 80 de ani, pentru bărbați – 77 de ani.

Zodia Săgetător

Zonele vulnerabile includ inima, vasele de sânge și coloana vertebrală; bărbații cu acest semn ar trebui să aibă grijă să prevină prostatita. La bătrânețe, oamenii Săgetător sunt sfătuiți să ia în mod regulat suplimente de vitamine pentru a-și păstra pielea și părul proaspăt.

Femeile trăiesc în medie până la 73 de ani, bărbații - până la 69 de ani.

Zodia Vărsător

Varsatorii sunt predispusi la depresie, sufera de boli dentare si gingivale si varice. Varsatorii isi pastreaza atractivitatea chiar si la batranete, desi uneori iau in greutate in exces.

Speranța medie de viață pentru ambele sexe este de 71,5 ani.

Zodia Peşti

Acest semn este considerat cel mai vulnerabil la boli. Încă din copilărie, Peștii suferă de răceli, alergii și sunt susceptibili la infecții. Ca adulți, ei sunt predispuși la boli ale articulațiilor, plămânilor, pielii și anemiei. Pe măsură ce îmbătrânesc, Peștii arată de obicei zvelți și tineri și sunt flexibili și limpezi la minte.
MAI POTI CITI