Ce spune Horoscopul Chinezesc despre copiii născuți în 2024 anul Dragonului de Lemn

Te întrebi dacă 2024 anul Dragonului de lemn este bun să ai un copil sau ai curiozități legate de ce se întâmplă dacă te-ai născut în Anul Dragonului și dacă ești norocos să te naști în acest an.

Iată câteva linii directoare care să te ghideze, informații distilate din interpretarea horoscopului chinezesc tradițional pentru anul 2024, anul animalului dragon de lemn.

Cei născuți într-un An al Dragonului se presupune că sunt destinați norocului și măreției. Studiile anterioare ale unui număr de culturi asiatice au arătat că ratele de fertilitate cresc în anii Dragon.

Micuții născuți în 2024, în anul Dragonului potrivit zodiacului chinezesc, au un farmec aparte și sunt foarte energici. E adevărat că în general copiii sunt energici, dar cei născuți în anul Dragonului cu atât mai mult.

Părinții copiilor Dragon așteaptă mai mult de la performanța educațională și de la succesul profesional al copiilor lor, potrivit cercetătorilor. 

astrograma natala a copiilor nascuti in 2024 anul dragonului chinezesc

Părinții își pun și banii acolo unde sunt gura. Pe lângă faptul că visează mare, părinții copiilor Dragon au mai multe șanse să-și înscrie copilul la grădiniță cu un an mai devreme și să se angajeze cu profesorii lor. 

Copiii născuți într-un an Dragon au avut cu 14% mai multe șanse decât copiii născuți sub celelalte 11 semne să obțină o diplomă de licență sau mai mare. 

Cei născuți în anii Dragonului au obținut, de asemenea, scoruri mai mari la examenele de admitere la facultate și la testele de gimnaziu.

De asemenea, le oferă copiilor mai mulți bani de buzunar și este mai probabil să-și protejeze copiii de poverile treburilor.

Datorită curiozității native a copiilor născuți în anul Dragonului au tendința de a se implica în numeroase activități și de a studia diferite domenii. 

Astrologii spun că persoanele născute în anul Dragonului sunt un pic prea curioși și asta i-ar putea afecta, această caracteristică nefiind întotdeauna în beneficiul lor.

Copiii născuți în anul Dragonului de lemn  trebuie să învețe să asculte și de alții nu numai de propriile instincte, măcar din când în când. 

Vor reuși să devină adulți responsabili dacă ajung să conștientizeze că lumea nu se învârte numai în jurul lor.

Ce spune horoscopul chinezesc despre fetele născute în anul Dragonului de lemn


Fata Dragon este o personalitate carismatică care atrage atenția. Curiozitatea ei nu cunoaște limite. Bebelușul iși terorizează părinții cu întrebări nesfârșite, este profund interesată de evenimentele care au loc în jurul său. 

Are un gust minunat, încearcă să arate impresionant în orice situație. Alege haine de mică, își cere garderoba proprie. 

Are talente artistice. Fata Dragon e prea mândră și capricioasă. Nu trece neobservată, știe cum să obțină atenția oamenilor din jur.

Ce spune horoscopul chinezesc despre băieții născuți în anul Dragonului de lemn


Băiatul dragon - persoană cu voință puternică, urmează cu fermitate obiectivele propuse. Mintea ascuțită, neînfricarea, încrederea, optimismul sunt calități care fac posibil să reușești. 

Are capacitatea de a atrage atenția, chiar dacă nu aspiră să fie o persoană publică. Băiatul e politicos și educat și la fel de prietenos cu toată lumea, dar este lizibil în relații. 

Preferă o societate de oameni în care se aibă încredere nesfârșită. 

El se trezește adesea în situații dubioase din cauza dorinței sale de a ajuta și de ai proteja pe toți cei care îi întâlnește pe drum. Necazurile vieții sunt grele, apărute adesea din motive egoiste.
MAI POTI CITI