Catalog reduceri ESTETO Black Friday 2023: cosmetice, parfumuri, cărți

Cei de la ESTETO au dat startul campaniei Festivalul Reducerilor Black Friday 2023!!!

Pe langa catalogul cu reduceri la zeci de mii de produse, in cadrul campaniei de BF 2023 Esteto are 3 oferte de nerefuzat

1. Produse Gratuite Alfaparf Milano Professional 

•    pentru comenzi de produse Alfaparf Milano Professional cu valoare cuprinsa intre 200 lei si 299 lei primesti GRATUIT un Fluid Alfaparf Milano Professional Semi Di Lino 125ml in valoare de 53 Lei.

catalog reduceri esteto black friday 2023 parfumuri cosmetice


•    pentru comenzi de produse Alfaparf Milano Professional cu valoare de minim 300 lei primesti GRATUIT un Set Cadou Alfaparf Milano Professional Style Stories (compus din 2 produse pentru ingrijirea parului + perie Alfaparf Milano) in valoare de 149 Lei.

2. Primesti cadou o Spuma pentru Styling - Keune Mousse Styling Forte 200 ml:  comanda oricare doua produse cosmetice profesionale Keune si primesti cadou o Spuma pentru Styling Keune Mousse Styling Forte 200 ml in valoare de 52 lei.

www.esteto.ro/campanie/keune

3. Primesti cadou o Perie Kemon Actyva Eco-Friendly Hairbrush:  Comanda oricare doua produse cosmetice profesionale pentru ingrijirea parului Kemon si primesti Cadou o Perie de Par Kemon Actyva Eco-Friendly Hairbrush in valoare de 47 lei.

www.esteto.ro/campanie/kemon
MAI POTI CITI