Care sunt cele mai mari FRICI ale ZODIILOR, de ce se tem cel mai mult

În acest articol vom încerca să deslușim care sunt cele mai mari frici ale fiecărei ZODII în parte

1. Berbec

Berbecul este înzestrat cu curaj și determinare, manifestând adesea nesăbuință. Nu se teme să accepte provocări și începe cu ușurință lucruri noi. 

Dar, în ciuda tuturor punctelor lor forte, Berbecii au și slăbiciunile lor - teama de spații închise îi poate duce într-o stare de șoc. Sunt, de regulă, foarte sociabili și le este greu să-și imagineze viața singuri, ceea ce le provoacă și frică.

2. Taur

Oamenii Taur sunt de obicei încrezători în sine și trec prin viață ferm și constant. Sunt calmi, consecvenți, încrezători în sine și știu să-și atingă obiectivele. 

Poate părea că nimic nu le poate tulbura liniștea sufletească, dar problemele financiare sau dificultățile în carieră pot fi unul dintre principalele motive de îngrijorare.

horscop zodii de ce le este teama cel mai tare

3. Gemenii

Gemenii, datorită naturii lor sociabile, reușesc în viață. Își exprimă deschis emoțiile și sentimentele, rezolvă rapid problemele și știu să înțeleagă esența lucrurilor. S-ar părea că Gemenii pot face față oricărei probleme, dar frica lor nerezonabilă de spațiile întunecate și închise îi duce la dezechilibru. 

Frica de a lua decizii importante și responsabilitate. Îndoielile lor constante se datorează fricii de consecințele erupțiilor sau acțiunilor eronate. Prin urmare, putem spune că reprezentanții acestui semn de aer experimentează teama de viitor.

4. Rac

Racii sunt foarte sensibili și predispuși la timiditate, iar lumea lor interioară este amenințată. Ei necesită o atitudine specială, delicată, care nu este întotdeauna înțeleasă de ceilalți. Din acest motiv, la Raci, mai ales cei sensibili, fricile încep sa se acumuleze de la o varsta frageda. 

Le este mai ales frică să nu fie expuși, frica de întuneric, infecții și separare.

5. Leu

Leii sunt creaturi demne fără efort. Sunt bucuroși să organizeze tot ce le trece prin minte, le place să atragă atenția și să fie în centrul evenimentelor. Cu toate acestea, tocmai aici se află slăbiciunea lor. 

Leii trăiesc cu frică constantă de greșeli, lipsă de atractivitate, pierderea demnității sau lipsa recunoașterii. Fobiile mai specifice includ frica de înălțimi și spații închise.

6. Fecioara

Principalul lucru de care se tem Fecioarelor este eșecul și eroarea. Ei consideră că este inacceptabil să le arate celorlalți slăbiciunea, nesiguranța sau îndoielile cu privire la propria lor importanță. 

Fecioarele experimentează teama de trădare din partea celor dragi și se tem că ar putea fi dezamăgiți de ele. Prin stabilirea unor standarde excesiv de înalte pentru ei înșiși, Fecioarele fac viața mult mai dificilă atât pentru ei înșiși, cât și pentru cei din jur.

7. Balanța

Balanțelor le este cu adevărat frică de șerpi și broaște și, uneori, se pot teme de insecte. Cu toate acestea, cea mai mare frică a lor este singurătatea. Din acest motiv, reprezentanții acestei zodii pot rămâne în relații nesănătoase doar pentru a evita să fie singuri sau să se grăbească să întemeieze o familie.

8. Scorpionii

Scorpionii sunt persoane foarte private. În ciuda faptului că nu au nimic de ascuns, ei încă se tem că secretele sau visele lor ascunse ar putea fi dezvăluite. În plus, unii reprezentanți ai acestui semn pot avea temeri unice, cum ar fi frica de obiecte rotunde sau de oameni de statură mică.

 9. Săgetător

Săgetătorii simt o teamă puternică de limitări, obstacole, minciuni și critici. În sufletele lor se ascunde o teamă profundă de pierdere a autorității, incapacitatea de a-și realiza ideile și, de asemenea, de a fi acuzați de incompetență.

10. Capricornul

Capricornii experimentează teama de a-și pierde o bază stabilă, bunăstarea materială. Sunt speriați de schimbările bruște în viață și de posibilitatea de a nu-și atinge obiectivele de carieră. 

Capricornii se simt anxioși la gândul că vor cere ajutor. Ei tind să rezolve singuri toate problemele. Când sunt forțați să accepte ajutorul altora, acest lucru le provoacă un stres intern semnificativ.

11. Vărsător

Vărsătorii sunt oameni care inventează lucruri noi și îi inspiră pe alții. Principala lor frică este legată de un mediu care le poate suprima exprimarea de sine. Le este frică să înceapă o relație de teamă să nu-și piardă independența și libertatea

Vărsătorii se simt anxioși dacă jignesc accidental pe cineva și își vor cere scuze la nesfârșit, chiar dacă li s-a spus deja că totul este în regulă. Vulnerabilitatea lor ascunsă constă în dorința de a menține relații de prietenie cu toată lumea.

12. Peşte

Peștii au teamă de a vorbi în public și de a atrage atenția publicului. Ei suferă extrem de nepoliticos și de nedreptate în relațiile cu oamenii, se simt jalnici și nu vor să se blocheze în problemele cotidiene care i-ar putea împiedica să atingă culmi spirituale.
MAI POTI CITI