Bottega Verde Black Friday 2023: reduceri de pana la 82%

Bottega Verde pregateste un Black Friday 2023 prelungit și cu reduceri de până la 89%. 

În campania de Black Friday 2023 va intra întregul portofoliu de produse Bottega Verde, cu reduceri variabile. 

Iată cele mai importante categorii și reducerile pe care le vor avea atunci:


Seturi cadou = 69%
Parfumuri = 78%
Geluri de duș = 53%
Loțiuni de corp = 78%
Make-up = 73%
Îngrijirea părului = 72%
Creme antirid = 82%
Produse pentru bărbați = 81%

Despre compania si produsele Bottega Verde

Bottega Verde a luat fiinta in 1972 in inima Toscanei, ca o afacere de familie, concentrata pe ceea ce stiau italienii sa faca mai bine: sa imbine frumusetea si calitatea exceptionala a ingredientelor oferite de natura toscana, traditiile vechi cu inovatia, pentru a obtine cele mai bune produse cosmetice naturale. 

Din acel moment, valorile unei companii ale unei familii italiene, combinate cu cele ale unei frumuseti naturale si sincere se consolideaza intr-o istorie de mare succes.

Bottega Verde este un brand unic, pentru ca are la baza  caracterul italian, subliniat de originile sale toscane, care redescopera reinnoirea traditiei. 

Fiecare fiecare dintre ingredientele naturale au fost atent studiate, iar beneficiile nenumarate si neasemuite au fost grupate in game de produse, dedicate unei ingrijiri speciale. 

Pe langa ingrijirea dedicata, produsele Bottega Verde sunt un adevarat rasfat al simturilor, parfumurile lor sunt o betie de nuante, senzatii electrizante, seducatoare, atemporale. 

Clientii fideli ai produselor Bottega Verde au descoperit capacitatile deosebite ale produselor naturale, iar folosirea lor a devenit practic un ritual de infrumusetare. 

Nu este de mirare ca fidelii clienti din Romania au facut tot posibilul sa detina produsele chiar si atunci cand acestea nu se gaseau in Romania. Acum acestea pot fi cumparate in magazinul online www.bottegaverde.ro, cu toate ofertele, cadourile speciale si preturile cele mai bune. 

Bottega Verde va avea două etape de Black Friday.

• 9 - 20 noiembrie 2024 - Black Friday Beauty Party cu accent pe cel mai mare discount oferit (89%).

• 21-27 noiembrie 2024 - Black Friday Party Goes On ca prelungire a campaniei, cu accent pe principalele categorii menționate mai sus.

MAI POTI CITI