BERBEC Horoscop decembrie 2023: zile norocoase, bani, dragoste și afaceri

ZILE FAVORABILE PENTRU BERBEC ÎN DECEMBRIE 2023


Zile favorabile din decembrie  2023 pentru Berbec: 9, 18, 22, 26, 30

Zile nefavorabile în decembrie 2023: 6, 11, 24, 28.

HOROSCOP PENTRU BĂRBATUL BERBEC PENTRU DECEMBRIE 2023


Decembrie pentru bărbații Berbec va fi un moment în care poți învăța multe și stăpânești multe abilități utile.

Astrele avertizează împotriva certurilor cu prietenii, rudele apropiate și vecinii. În acest moment, este mai bine să faceți cunoștință, să căutați noi cunoștințe și să obțineți noi cunoștințe în toate modurile disponibile.

Conform horoscopului decembrie 2023, bărbații Berbec pot pleca într-o călătorie de afaceri în acest moment.
 
BERBEC Horoscop decembrie 2023


HOROSCOP PENTRU FEMEIA BERBEC PENTRU DECEMBRIE 2023


Horoscopul arată că femeile Berbec vor deveni mai active în decembrie 2023 și vor simți un val puternic de energie.

Cu Venus în casa I, atractivitatea ta fizică va crește. Veți dori să vă cumpărați lucruri frumoase, produse cosmetice scumpe și bijuterii. Optimismul și farmecul tău personal vor contribui la succesul tău. Astrele din decembrie 2023 promit relații romantice femeilor Berbec.
 

HOROSCOP PENTRU DECEMBRIE 2023 BERBEC: DRAGOSTE ȘI BANI


Până la jumătatea lui decembrie 2023, Venus va rămâne în continuare în casa I a horoscopului personal al Berbecului - sectorul personalității umane.

Nu este de mirare că un Berbec singuratic va avea multe oportunități de a-și schimba viața personală în bine și de a rezolva unele probleme importante pentru el însuși.

Nu vă faceți griji în privința banilor - venitul dvs. poate chiar crește ușor.

În a doua jumătate a lunii decembrie 2023, Venus se va muta în casa a 2-a a Berbecului - sectorul banilor și al proprietății.

Venitul tău poate crește ușor, de exemplu, salariul tău va fi majorat sau vei găsi o sursă suplimentară de venit. Totuși, în același timp, și cheltuielile tale vor crește.
 

HOROSCOP PENTRU DECEMBRIE 2023 BERBEC: MUNCĂ ȘI AFACERI


Poate că până pe 16 decembrie 2023, Berbecul va fi nevoit să ascundă ceva de ceilalți sau, dimpotrivă, va afla vreun secret care va apărea asupra lui.

Mercur vă va încuraja să faceți acest lucru. Dacă studiezi, este puțin probabil ca în această perioadă să poți demonstra rezultate strălucitoare; în orice caz, acestea par să fie ceva mai mici decât te-ai putea aștepta.

După 16 decembrie 2023, Mercur se va muta în prima ta casă a horoscopului. Vă va oferi antreprenoriat; veți putea cu ușurință să ieșiți din orice situație dificilă sau să găsiți o soluție la o problemă dificilă.

În această perioadă, îți va fi deosebit de ușor să comunici cu ceilalți; în timpul negocierilor, vei putea găsi argumentele necesare pentru a-ți convinge interlocutorul - reprezentanții zodiei vor putea încheia mai multe tranzacții profitabile.
MAI POTI CITI