Wiki Pescobar Paul Nicolau, biografie, cine este, avere, familie, sotie și afaceri

Vezi cine este Pescobar, pe numele real Paul Nicolau. Ce biografie are omul de afaceri de la Taverna Racilor din București, dacă are familie, cine este iubita sa soție, ce avere are și câți bani face.


Celebru pe TikTok, antreprenorul Pescobar face ravagii. Paul Nicolau (vârsta 38 de ani), pe numele său adevărat, omul de afaceri este cunoscut pentru pasiunea pe care o arată față de fructele de mare.

Este fondatorul restaurantului Taverna Racilor din Herăstrău, a deschis prima Piaţă de Peşte din Bucureşti în interiorul Pieţei Obor şi a creat Festivalul Racilor şi Fructelor de Mare

După finalizarea liceului Paul Nicolau a început 3 facultăţi, dar nu a finalizat niciuna, pentru că spune că au primat întotdeauna munca şi dorinţa de a realiza ceva pe plan profesional.

Pescobar a început afacerea cu raci acum 8 ani după un search pe Google: idei de afaceri. După ce a renunţat la trei facultăţi şi o perioadă de cinci ani în care a coordonat echipe de vânzări în servicii de telecomunicaţii pentru RCS-RDS, Romtelecom, Nextgen şi UPC, Nicolau a simţit chemarea către antreprenoriat. 

Paul Nicolau Pescobar wiki cine este data nasterii avere iubita

A fost extraordinar de greu deoarece totul a început fără bani, iar când faci afaceri fără bani, faci slalom în a găsi soluţii. La început avea  un singur angajat.

Alter ego-ul pe care și l-a ales antreprenorul Paul Nicolau provine de la celebrul traficant Pablo Escobar, care nu are nevoie de nicio prezentare, în special de la modul în care acesta ajuta comunitatea în care trăia. 

La 8 ani distanţă de la debutul afacerii Pescobar are în medie 50 de angajaţi, investiţii de peste 2 milioane de euro în infrastructură, o cifră de afaceri medie anuală medie de 1,5 – 2 milioane de euro, vinde anual peste 150.000 de porţii de mâncare la restaurant şi în online, prin platforma Fish To Door.

Paul Nicolau este foarte deschis și a vorbit fără rețineri despre viața s-a amoroasă! Întrebat dacă îi plac femeile măritate, Pescobar  a dezvăluit că a existat o vreme în care a fost și în postura de amant, dar acum lucrurile stau altfel în viața lui.

Dintre iubitele celebre a lui Paul Nicolau fac parte Adelina Nica, fosta iubită a fotbalistului Mihai Costea, Corina Niculescu fostă prezentatoare online la Pariuri Sexy

Recent, Paul Nicolau a postat o filmare, în care apare alături de o tânără din Târgu Jiu, fiica lui Dan Oancea, cunoscut om de afaceri din localitate, asociat la societatea Marsat, iar bârfele au început să apără în spațiul public.

UPDATE! Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a anunțat, marți, printr-un comunicat de presă, că inspectorii au închis pentru o perioadă de la 6 luni la un an restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău, după ce au găsit nereguli și au aplicat amenzi la toate controalele pe care le-au făcut pe parcursul verii.
MAI POTI CITI