Wiki IULIANA PEPENE - biografie, vârstă, înălțime, operații estetice, iubit, copii

Vezi cine este IULIANA PEPENE, care este data nașterii și ce vârstă are și câți bani face. Descoperă ce înălțime și greutate are Iuliana Pepene, cine este iubitul ei și dacă are copii. 


Cele mai frumoase poze cu Iuliana Pepene, inclusiv în costum de baie, le poți găsi pe contul ei de Instagram @iuliana.pepene

Conform wiki-ului oficial Iuliana Pepene s-a născut la data de 26 aprilie 1991 (Zodia Taur) și are vârsta de 32 de ani. Tânără este din Brașov, însă s-a mutat la București din rațiuni profesionale. 

Iuliana nu regretă decizia, deoarece Capitala i-a adus foarte multe beneficii, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

La vârsta de 32 de ani, Iuliana se poate mândri cu o viață de invidiat. A reușit nu doar să obțină cariera mult visată, cât și să aibă o mulțime de admiratori, în spatele micului ecran.

cine este iuliana pepene cv biografia varsta iubit familie copii cum face bani

Iuliana Pepene are greutate de 54 kg și înălțime de de 1,71 m

Iuliana Pepene s-a înscris la Intact Media Academy, unde și-a dezvoltat abilitățile televizuale. Înainte de finalizarea studiilor, a primit o oportunitate în televiziune, ceea ce a marcat debutul ei în fața reflectoarelor.

Unul dintre profesorii săi de la academie a fost chiar Dani Oțil, care a exprimat mereu admirație pentru abilitățile ei.

Inițial, Iuliana a apărut pe micile ecrane ca prezentatoare a prognozei meteo, însă curând a primit ocazia de a prezenta știrile din cadrul unui matinal.

Surse din anturajul său au dezvăluit că câștigul lunar al Iulianei Penene pentru poziția sa în televiziune se ridică la 2.000 de euro.

Cine este iubitul Iulianei Pepene


Cu toate că este persoană publică, Iuliana obișnuiește să fie destul de rezervată atunci când vine vorba de poveștile sale de dragoste. În trecut, vedeta a avut mai multe relații, cu bărbați cunoscuți din România. 

Iuliana Pepene a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu chef Dragoș Bercea. Iubirea dintre ei era atât de profundă, iar relația una atât de serioasă, încât toată lumea se aștepta să ajungă la altar.

Cu toate acestea, Iuliana Pepene și Dragoș Bercea s-au despărțit într-um mod zic unii ”mai puțin elegant”.

Atunci când toată lumea se aștepta să îmbrace rochia de mireasă, prezentatoarea de la Antena 1 a dezvăluit că nu toate relațiile sunt menite să ducă la căsătorie.

Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante”, scria Iuliana Pepene în mediul online, la acea vreme."

În prezent, Iuliana Pepene s-a afișat în mediul online cu noul său iubit, Alex. Cei doi au petrecut o frumoasă vacanță în Maldive, chiar de ziua Iulianei.

Chiar dacă blondina l-a prezentat pe bărbat publicului ei din mediul online, încă nu se știe cu exactitate cu ce se ocupă bărbatul.

IULIANA ca o o veritabila reprezentanta a ZODIEI TAURULUI spune ca BARBATII AU FACUT MEREU PASIUNI PENTRU FEMEILE asa zis "RELE".

NICIODATA VREO FEMEIE CUMINTE NU A ISCAT SENTIMENTE PROFUNDE SI UNEORI CONTROVERSATE IN INIMA UNUI EROU!

DA, IULIANA este genul de FEMEIE care incalca regulile asa cum crede de cuviinta.

STIE SA IMBINE un fizic atargator si pus la punct cu umor si inteligenta. SI ursitoarele i-au daruit si MULT NOROC. FAINA FATA, ARDELEANCA!
MAI POTI CITI