Parfum Animalique pareri noua lansare de la Byredo in 2023

În octombrie 2023, marca suedeză de nișă Byredo va lansa un nou parfum unisex numit Animalique despre care vom incerca sa ne facem o parere obiectiva . 

Potrivit comunicatului de presă oficial al mărcii, Animalique este conceput pentru a trezi instinctele primordiale inerente fiecărei persoane, dezvăluind în același timp adevărata sa esență. 

Conceptul de parfum sugerează că sub multele straturi variate ale personalității noastre se află un animal totem primordial. 

Parfumul Animalique Byredo a fost creat pentru a ne restabili conexiunea cu natura și pentru a deschide un portal către o lume în care realitatea și fantezia se ciocnesc. 

pareri parfum original Parfum Animalique Byredo

Parfumul se deschide cu note citrice de lamaie si bergamota, care creeaza un inceput proaspat, revigorant. Sunt înlocuite cu o inimă florală caldă de mimoză și violetă. 

Baza animalică a compoziției include note de piele intoarsa, chihlimbar si frunza de tutun. 

În 2023, brandul a introdus deja parfumul oud-gourmand Rouge Chaotique , care s-a alăturat colecției Night Veils. 

Compoziția, cu note de oud, piele, prune și pralină, reprezintă „începutul serii și îmbrățișarea altuia, viața de noapte” și se caracterizează prin „complexitate, ca un roman sau un film noir”. 

Recent, a fost facut publica colaborarea dintre Byredo și brandul Susanne Kaufmann, în cadrul căreia au fost lansate două produse în ediție limitată - un ulei de corp hidratant și un ulei aromat roll-on cu proprietăți de îngrijire.

Lansările din acest an sunt produse sub licență de concernul spaniol de cosmetice Puig, care a cumpărat marca de parfumuri Byredo pentru 1 miliard de euro. 

Decizia lui Puig de a achiziționa brandul de la Manzanita Capital vine pe măsură ce vânzările de parfumuri de nișă cresc.
MAI POTI CITI