Machiaj ochi căprui si păr brunet pas cu pas. Culori machiaj ochi căprui

Machiaj pentru ochi caprui si par brunet, culori machiaj ochi caprui simplu, machiajul ochilor caprui cu pleoapa cazuta, machiaj ochi caprui mici si verzui

Machiajul poate fi o formă de artă și autoexprimare, iar atunci când vine vorba de machiaj pentru ochii căprui și părul brunet, există numeroase modalități de a evidenția frumusețea naturală. 

Cu aceste caracteristici ale feței, puteți obține un aspect sofisticat, misterios și fermecător. 

În acest articol, vă vom ghida pas cu pas prin procesul de creare a unui machiaj perfect pentru a pune în valoare ochii căprui și părul brunet.

Pasul 1: Pregătirea pielii


Începeți întotdeauna cu o bază bună. Curățați-vă fața și aplicați un primer pentru a pregăti pielea. Apoi, folosiți un fond de ten și un corector pentru a uniformiza nuanța pielii și pentru a acoperi orice imperfecțiuni. Asigurați-vă că produsele folosite se potrivesc perfect tenului dumneavoastră.

culori machiaj ochi caprui pas cu pas


Pasul 2: Conturarea sprâncenelor


Sprâncenele bine definite pot face o mare diferență în aspectul general. Folosiți un creion sau o pudră pentru sprâncene pentru a le defini forma și a le umple în mod natural.

Pasul 3: Aplicarea fardului de pleoape


Alegeți o paletă de farduri care conține nuanțe calde și neutre. Aplicați o nuanță deschisă pe întreaga pleoapă ca bază. Apoi, adăugați o nuanță mai închisă în pliul pleoapei pentru a crea adâncime și definire. Folosiți o nuanță de bronz sau auriu în colțul intern al ochiului pentru a atrage lumina și pentru a face ochii să pară mai mari.

Pasul 4: Eyeliner și mascara


Folosiți un eyeliner maro pentru a contura ochii într-un mod subtil. Trasați o linie subțire de-a lungul liniei genelor superioare pentru a defini ochii, și dacă doriți, trageți o linie subțire și pe linia genelor inferioare. Apoi, aplicați mascara pentru a da volum și lungime genelor. Optați pentru o nuanță neagră sau maro pentru un aspect natural.

Pasul 5: Fard de obraz și iluminator


Adăugați puțin fard de obraz pe pomeți pentru a conferi feței un aspect proaspăt și sănătos. Apoi, aplicați iluminator pe partea superioară a pomeților, în colțurile interne ale ochilor și pe arcul sprâncenelor pentru a lumina și evidenția zonele cheie ale feței.

Pasul 6: Ruj


Când machiajul ochilor este complet, alegeți o nuanță de ruj care se potrivește tonurilor de maro și căprui ale machiajului. Puteți opta pentru o nuanță naturală de roz, nuanțe de cărămiziu sau nuanțe de maro mai închis.

Pasul 7: Setarea machiajului


Aplicați o pudră transparentă pentru a fixa machiajul și pentru a preveni strălucirea excesivă a pielii. Astfel, machiajul va rezista mai mult timp.

Cu puțină practică și atenție la detalii, puteți obține un machiaj minunat care pune în valoare ochii căprui și părul brunet. 

Este important să vă adaptați machiajul în funcție de preferințele personale și de ocazia la care îl purtați. 

Experimentați cu diferite nuanțe și tehnici pentru a descoperi cel mai bun machiaj care vă pune în valoare frumusețea naturală. Cu puțină încredere, veți străluci în orice ocazie!
MAI POTI CITI