Love Island Pro TV cine sunt concurentele vârstă, înălțime, studii, iubiți

Primul episod Love Island va fi difuzat duminică, 1 octombrie, pe platforma de streaming VOYO, iar de luni, 2 octombrie 2023, show-ul va putea fi urmărit şi pe Pro TV așa că este timpul să afișăm cine sunt cele 5 concurente de la emisiune!

1) Cine este Ada Ileana de la Love Island Pro TV


Are vîrsta de 26 de ani, este profesoară de limba engleză şi câştigătoarea titlului Miss Internaţional România 2022. 

Ada Ileana declară că nu mai este de 3 ani într-o relaţie, motivând că nu a întâlnit pe nimeni care să fie potrivit pentru ea, însă nu şi-a pierdut speranţa cu totul. 

„Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să şi găsesc!”, spune Ads Ileana.

wiki concurente love island cine sunt ce vârstă și înălțime au și

2) Cine este Mădălina Rancea de la Love Island Pro TV


Mădălina Rancea are vîrsta de 26 de ani, este consultantă de vânzări şi spune că a venit în acest reality-show pentru a găsi un bărbat stabil emoţional, empatic şi amuzant. 

„Prefer să mă gândesc de două ori înainte de a alege. Cântăresc toate opţiunile şi le testez, pe rând, de mai multe ori. Cred că ce e al meu e pus deoparte!”, consideră Mădălina Rancea.

3) Cine este Alexandra Balea de la Love Island Pro TV


În vârstă de 23 de ani, Alexandra Balea este studentă în anul al III-lea la Medicină şi spune că este foarte îndrăzneaţă în ceea ce priveşte relaţiile, dar nu iartă niciodată infidelităţile din partea bărbaţilor. 

„Dacă îmi place de cineva, fac eu primul pas!”. Celui care-i va fura inima Alexandra Balea i-a transmis: „Dacă ai călcat greşit, nu te uit”.

4) Cine este Gabriela Ilişiu Love Island Pro TV


Gabriela Ilişiu are vârsta de 23 de ani, este cântăreaţă şi recunoaşte că nu are nevoie de mult timp pentru a-i fi furată inima, dar nu face niciodată primul pas. 

„Mă îndrăgostesc repede, dar mă răzbun şi mai repede. Voi fi singura femeie adevărată din viaţa bărbatului meu”, spune ea. 

În ultimii doi ani Gabriela Ilişiu a preferat să fie singură, fără nicio relație, dar visează la o familie mare şi frumoasă pe care speră să o întemeieze alături de jumătatea ei.

5) Josephinka Smolena Love Island Pro TV


În vîrstă de  21 de ani, Josephinka Smolena este însoţitoare de zbor, se consideră curajoasă şi pozitivă şi îi place să-şi exprime emoţiile prin muzică şi prin dans. 

„Îmi place să zbor, dar nu în braţele oricui. Îmi plac bărbaţii cu simţul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă!”, a spus Josephinka Smolena 


MAI POTI CITI