Gel L-Mesitran Soft, 50g pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Gel L-Mesitran Soft, 50g si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

păreri am folosit Gel L-Mesitran Soft, 50gCe este si pentru ce se foloseste Gel L-Mesitran Soft, 50g conform informaților si descrierii din prospect


L-Mesitran Soft este un tratament indicat pentru vindecarea plăgilor superficiale si acute precum: tăieturi, excoriatii, plagi rezultate dupa recoltarea grefelor de piele, arsuri superficiale si parțiale (grad 1 si 2), plagi cronice precum ulcer varicos, ulcer arterial, picior diabetic cu ulceratie, plagi infectate sau colonizate si plagi postoperatorii.

Beneficii Gel L-Mesitran Soft:

Antibacterian;
Debrideaza plaga si reduce mirosul fetid;
Antiinflamator;
Stimuleaza vindecarea plagii;
Usor de aplicat, ofera siguranta si eficienta.

Ingrediente Gel L-Mesitran Soft:


L-Mesitran Soft conține: 40% miere medicinala, lanolinaa hipoalergenicaa medicinalaa, propilen glicol, PEG 4000 si vitaminele C si E.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.
MAI POTI CITI