Cine sunt concurenții Love Island Pro TV: data nașterii, vârstă, înălțime, profesie, iubite

Cinci fete şi cinci băieţi au acceptat provocarea LOVE ISLAND România de a-şi găsi perechea într-un format TV special care va fi transmis la PRO TV, în speranţă că ar putea câştiga şi marele premiu pus în joc, 50.000 de euro.

1) Cine este Adrian Butuşină Love Island Pro TV


Adrian Butuşină are vârsta de 29 de ani, este antrenor de sport şi adoră viaţa echilibrată. 

Adrian Butuşină afirmă că atunci când este într-o relaţie, devine cel mai romantic bărbat din lume, deşi în rest îi place să flirteze cu mai multe femei în acelaşi timp. 

„Îmi plăcea să fiu singur... cu mai multe fete... Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ceea ce am trăit până acum”.
wiki cine sunt concurenții love island pro tv România vârstă profesii

2) Cine este Eduard Caba Love Island Pro TV


În vârstă de 24 de ani, Eduard Caba este model şi spune despre el ca are „aspect, corp şi creier”. 

Consideră că poate convinge orice fată că el este un bărbat ideal, chiar dacă între ei nu există o conexiune puternică. 

Întotdeauna a fost partenerul perfect, însă acum vrea altceva şi crede că are mult mai mult de arătat: „Sunt gata să încerc iarăşi ceva de durată”, a spus el.

3) Wiki cine este Andrei Bordeianu Love Island Pro TV


Andrei Bordeianu are vârsta de 23 de ani şi spune că meseria lui este să arate bine, căci este antrenor personal de sport. 

Pentru Andrei Bordeianu, femeia ideală trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu forme, să fie amuzantă şi energică... la fel ca el. 

„Muşchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării şi a forţei de a nu renunţa. Vreau tot ceea ce e top, pentru că şi eu sunt top!”, spune el.

4) Cine este Denis Iuga Love Island Pro TV


Denis Iuga are 21 de ani şi este pasionat de social media. Îi plac petrecerile şi provocările de pe TikTok, unde a strâns o comunitate de peste 150.000 de abonați. 

„Visez la o familie uriaşă, dar trebuie să încep cu past mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!”, spune el.

5) Wiki Valentin Popescu Love Island Pro TV


În vârstă de 27 de ani, Valentin Popescu este creator de conținut şi îşi etalează farmecul pe YouTube. 

Spune că îi plac blondele şi că şi-ar dori ca„ jumătatea perfectă să fie în mod clar mai scundă”. 

Valentin Popescu a adăugat: „Nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentine’s Day fără bomboane, pentru că ţin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar şi la o relaţie... pe viaţă!”.
MAI POTI CITI