BIOGRAFIE la triplu ADRIAN, ALEXANDRU si VANESSA DOROFTEI copiii CAMPIONULUI DE BOX LEO si a MONICAI

LEONARD DOROFTEI MARELE NOSTRU CAMPION LA BOX si soția sa MONICA împreună cu cei doi băieți ADRIAN si ALEX plus superba fiica VANESSA au părăsit ROMANIA in 2019.

Cum arata viata lor? De ce au luat decizia drastica de a părăsi ROMANIA?

Au părăsit ROMANIA si s-au stabilit in CANADA, VANESSA DOROFTEI si frații locuiesc IN MONTREAL cu familia.

MOTIVUL plecării? LEONARD DOROFTEI a mărturisit ca a luat o decizie la nervi pe care o regreta desi in prezent este de zeci de ori mai liniștit.

ASA STIU ROMANII SA ISI ONOREZE EROII, SPORTIVII care au plătit cu sudoare, dureri, sânge la propriu, vânătăi MEDALIILE DE AUR aduse pentru ROMANIA.

Dorinta de a merge mai departe dupa momentele grele i-a fost daruita EXCLUSIV lui LEONARD de FAMILIA SA. Este casatorit cu MONICA de 33 de ani.

BUCURIA sa este familia, copiii care au crescut sunt pe propriile picioare si deja s-au angajat au joburi bune.

wiki vanessa doroftei varsta inaltime iubit

MONICA soția lui LEONARD lucrează de plăcere la aeroport. ADRIAN DOROFTEI era deja in CANADA când părinții si fratele si sora au luat decizia de a întregi familia.

ADRIAN povestește cum a simțit absolut toata viata PRESIUNEA NUMELUI DOROFTEI.

VIATA i s-a părut in ROMANIA la un nivel JOS. ADRIAN DOROFTEI sigur nu regreta plecarea din ROMANIA.

ALEXANDRU fratele sau a terminat FACULTATEA DE FIZICA la MAGURELE in BUCURESTI si a reușit sa obțină un job bun in CANADA in orașul care le-a devenit CASA.

Iar MEZINA singura si unica FIICA VANESSA alintata de familie VANI este studenta si dorește sa devina medic.

VANESSA DOROFTEI la vârsta de 20 de ani este o DOMNISOARA ABSOLUT SUPERBA!

Si nu doar fizic dar si sufletește. O FRUMOASA din cap pana in picioare.

Blonda ,un par ca o aura, trup zvelt. Nu are nicio operație estetica se îmbracă elegant dar si casual. Adora șepcile si întoarce capetele bărbaților pe unde trece.

ESTE FOARTE FRUMOASA iar MONICA si in special LEO tatăl campion este amândoi părinții sunt mândri de VANESSA.

Un copil bun care studiază si nu dorește sa intre prea mult in atenția publicului.

LEONARD DOROFTEI spune modest: NOROC CA SEAMANA CU MAICA-SA.

Nu, multi spun ca seamănă fata cu LEONARD.

MONICA si LEO vor avea un MEDIC in familie. ADRIAN DOROFTEI a moștenit la fel ca frații săi ambiția si dorința de a fi cel mai bun.

ADRIAN lucrează in domeniul imobiliar si ii merge de minune. La fel de bine câștiga si ALEXANDRU. IAR VANI este DEOSEBITA.

VANI avea trei anișori cand era sa moara. ADRIAN este cel care si-a salvat sora, s-a aruncat in piscina si a salvat-o intr-un moment pe care si-l amintește ca EROIC.

ADRIAN avea 9 ani nu a țipăt si-a păstrat cumpătul si-a scos tricoul a sarit in piscina si a salvat-o pe VANI.

Mai tarziu ADRIAN avea sa isi petreaca timp cu VANI spunea ca inainte de culcare se ducea la sora sa statea cu ea o imbratisa si o pupa semn ca isi va aduce mereu aminte de cum era sa fie vinovat de moartea superbei surori.

E clar ca fiecare dintre frati ADRIAN, ALEXANDRU, VANESSA au o personalitate puternica dar in orice moment sunt legați de dragostea ce si-o poarta unul altuia.

ASA COPIII , DA, BRAVO, CINSTE PARINTILOR care v-au crescut si educat. 

Norocul VANESSEI este apărată in afara TATALUI si de FRATII ei deh cu asa superbitate de sora!

FRUMOASA, EDUCATA! ADRIAN povestește despre VANI:

E CA O PISICA! NU II PLACE SA FIE IN CENTRUL ATENTIEI, II PLACE SA FIE LASATA IN PACE. E FOARTE RASFATATA.

LEONARD DOROFTEI a plecat din tara dupa ce a fost JIGNIT SI UMILIT dupa ce i-a fost falimentata afacerea cu Pub-ul si mai ales in urma unui articol care avea titlul: LEONARD DOROFTEI CERSETOR SAU IMPOSTOR?

Atunci LEO a luat decizia de a pleca din tara satul sa se lupte cu va amintiți ? CORUPTIA si oameni fără cuvânt.

Si oamenii care s-au grăbit sa il eticheteze si sa judece pana nu știau exact situația.
EL recunoaște umil:

EU AM PLECAT DE JOS ȘI AM IESIT CAMPION INTR-O LUME MARE, E NORMAL AM MAI FACUT GRESELI NU SUNT PERFECT. CE IMI LIPSESTE DIN ROMANIA? TOTUL IMI LIPSESTE DIN ROMANIA , TOTUL. DE LA PIETRE, MANCARE, INJURATURI, AERUL DIN TARA MEA. AM LUAT O DECIZIE LA NERVI SI O SA REGRET TOATA VIATA MEA, CEA MAI PROASTA DECIZIE A FOST ACEEA DE A DESCHIDE PUB-UL. NU AVEAM CE SA CAUT EU IN LUMEA AIA NICIODATA. TREBUIA SA FIU INTR-O SALA DE SPORT SA FAC CEEA CE STIU. L-AU DURUT CUMPLIT JIGNIRILE RAUTATILE. CE VINA ARE UN OM CARE SI-A DEDICAT VIATA SPORTULUI SI CARE A DUS TRICOLORUL PE CEA MAI MARE TREAPTA? DACA EU LUPT PENTRU CEEA CE E AL MEU SUNT CERSETOR DACĂ  ALTI LUPTA PENTRU CE E AL LOR SUNT EROI? CE AM CERSIT EU? NU MERGE CHIAR ASA. EU AM FACUT SPORT EU AM IESIT CAMPION. CE INSEAMNA RECUNOSCATOR? AICI AM GRESIR CA M-AM LASAT MANIPULAT. UNII SI-AU FACU POZE CU MINE. EU AM PLECAT DE JOS. NORMAL CA AM MAI FACUT GRESLI NU SUNT PERFECT. M-AM TREZIT INTR-O LUME MARE. DA ASA ESTE, LEONARD! BUNUL TAU SIMT SI INIMA MARE DORINTA DE A NU SUPARA TE-AU DETERMINAT LA NERVI SA PARASESTI TARA. 

LEONARD DOROFTEI MARELE CAMPION LA BOX AL ROMANIEI a intrat in LIGA PROFESIONISTA in 1997 si s-a RETRAS in anul 2004.

BILANTUL SAU SPORTIV a cuprins 24 de MECIURI, 22 DE VICTORII, 1 REMIZA si O SINGURA INFRANGERE.

BRAVO, DOROFTEI OAMENII PUTINI CARE RECUNOSC VALOAREA SI MODESTIA TA VOR CONTINUA SA TE APRECIEZE PENTRU TOT CE AI FACUT PENTRU ROMANIA.

DINTRE ACEI PUTINI OAMENI CARE TE TE apreciaza SUNT MULTI CARE DORESC CA TU SA REVII ACASA.

E nedrept ca tu sa fii pe târam strain departe de tara ta care trebuia sa se poarte cu tine așa cum este APRECIAT UN MARE CAMPION.

Pe de alta parte COPIII TAI NU MAI VOR IN ROMANIA. CE SA LE OFERE ROMANIA? SI MONICA este lângă TINE.

PENTRU BINELE FAMILIEI AI DECIS SA PLECI AI INIMA AMARA dar cu tot ce se întâmplă de când ai plecat din 2019 te poți felicita pentru decizia luate.

LEONARD DOROFTEI are 53 de ani. Si gandeste-te LEONARD la presiunea la care au fost mereu supuși COPIII TAI!

IATA ce spunea ADRIAN DOROFTEI: 

TOATA VIATA MEA AM SIMTIT POVARA NUMELUI PE CARE IL PORT. AM AJUNS LA CONCLUZIA CA AI DOAR DOUA SOLUTII SA SUPRAVIETUIESTI CÂND AI UN PĂRINTE CELEBRU si NU AI VOIE SA II PATEZI IMAGINEA. UNU: FIE CEDEZI si DOI: FIE SUPRAVIETUIESI SI DEVII EXTRAORDINAR DE PUTERNIC DIN PUNCT DE VEDETE PSIHIC. REALIZEZI CA PRACTIC VIATA ESTE CA UN MECI DE BOX LA PROPRIU CA TREBUIE SA DEVII INVINGATOR. TRBUIE SA REUSESTI SA FII PUTERNIC SA FII MANDRU DE TINE, DE REALIZARILE TALE SA TE CONCENTREZI PE ASTA.

Altfel vei rămâne in umbra faimei părintelui si te vei simți un pierzător. COPIII CAMPIONULUI DOROFTEI AU CAPATAT MENTALITATEA DE INVINGATOR.

FAMILIA DOROFTEI, O FAMILIE INCERCATA dar MEREU INVINGATOARE,

"MOSULE" NE ESTI DRAG ASTEPTAM sa ne vorbești când va fi vremea de NUNTILE COPIILOR TAI.

SI DACA INIMA VREA , VINO ACASA!
MAI POTI CITI