O părere despre parfumurile Guilty Elixir de Parfum Pour Femme și Homme lansate în 2023

Gucci introduce în 2023 două noi flanker-uri în colecția Gucci Guilty: Gucci Guilty Pour Femme Elixir de Parfum și Gucci Guilty Pour Homme Elixir de Parfum. 

Colecția celebrează libertatea și dragostea fără granițe. Create de parfumierii Quentin Bisch și Nathalie Grazia-Setto, noile Guilty Elixir de Parfum sunt parfumuri senzuale și provocatoare care ne invită să acceptăm cine suntem, potrivit comunicatului de presă al brandului.

Parfumul Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Femme este anunțat ca un parfum floral, chihlimbar - lemnos, care întruchipează relații vibrante între oameni. 

Compoziția este construită în jurul extractului de vanilie și boabe de tonka, care sunt completate de paciuli semnătura Gucci Guilty, fructe de mandora și note florale de glicine. 

Nota de varf de bergamota este echilibrata de trandafir, osmanthus si un acord moale de violeta. 

parfum de dama Guilty Elixir de Parfum Pour Femme

Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Homme este un parfum cu note de piele și chihlimbar-lemnos care se deschide cu note de piper piment si nucsoara fumurie. 

O inimă florală vibrantă de ulei de iris, floare de portocal și osmanthus este urmată de o bază caldă de vanilină, ambrofix și benzoin, îmbunătățită de o doză generoasă de paciuli. 

impresii parfum Guilty Elixir de Parfum Pour   Homme

Lansarea noilor parfumuri Guilty Elixir de Parfum este însoțită de o campanie de publicitate regizată de Glen Luchford și cu A$AP Rocky, Julia Garner și Elliot Page. Fotograful de modă britanic a colaborat intens cu fostul director de creație Gucci Alessandro Michele. 

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.
MAI POTI CITI