Ce sa faci in Viena o zi. Descoperiți locuri ascunse în inima Vienei

Tot ce are Viena mai bun de oferit - într-un tur de două ore și jumătate, cu șase locuri de degustare.


Începem turul nostru cu o degustare a trei tipuri diferite de chifteluțe vieneze într-un loc legendar.

Următoarea noastră oprire, într-un loc secret, oferă un meșteșug tradițional drăguț, dar nu vom dezvălui mai multe aici.

La unul dintre cele mai faimoase locuri de gustări rapide din inima Vienei putem alege dintr-o mare varietate de sandvișuri delicioase. Bineînțeles că o bere mică le însoțește.

Ce sa faci in Viena o zi

Într-un Palais plin de farmec, unde se află unele dintre cele mai interesante delicatese din Viena, încercăm o varietate de șuncă uscată la aer cu vinul potrivit.

După aceea, ceva dulce se potrivește perfect, iar la un magazin de ciocolată primim praline fine și ne minunăm de marea selecție de ciocolată. 

Ultima noastră oprire, într-un loc secret chiar în buricul orașului, ne va oferi o degustare privată de vinuri cu câteva vinuri austriece deosebite.

Toate degustările includ mâncare și băuturi în cantitate suficientă pentru a vă duce bine pe tot parcursul turului și chiar mai departe. 

O selecție de șuncă locală, praline delicioase, chifteluțe legendare, ciocolată excelentă, sandvișuri creative, vin și bere austriacă clasică și un produs artizanal secret sunt prezentate în cadrul acestui tur.

Cereți-ne recomandările noastre de restaurante pentru seara respectivă! Suntem bucuroși să vă ajutăm.

Chiar dacă vor exista numeroase pauze pentru a mânca, fiți pregătiți să parcurgeți o distanță de parcurs în picioare în timpul acestui tur (aproximativ 1,5 km). 

Se recomandă pantofi confortabili și îmbrăcăminte rezistentă la intemperii.
MAI POTI CITI