Aqua Park Venus 1 Mai tarife, prețuri intrare de la 25 de lei

Aquapark-ul Venus din Băile 1 Mai (Bihor), cu șase bazine cu apă termală sau apă încălzită, plus două bazine destinate copiilor se redeschide sâmbătă 19 august 2023, prilej cu care să dăm răspunsuri la întrebările: Complex Aqua Park Venus 1 mai tarife, pret intrare strand Venus 1 mai 2023.

După aproape doi ani de lucrări de modernizare, în Băile 1 Mai se va deschide sâmbătă, 19 august, Aquaparkul Venus, cu șase bazine cu apă termală sau apă încălzită, plus două bazine destinate copiilor, au anunțat miercuri reprezentanții fondului de investiții Transilvania Investments, care deține compania Turism Felix SA.

Aqua Park Venus 1 Mai tarife, prețuri intrare 


Pe pagina oficială de Facebook a noului aquapark se arată că acesta va fi deschis zilnic, între orele 08 și 20. 

Copiii cu vârste sub 4 ani vor intra gratuit, copiii cu vârste de până la 12 ani vor plăti 25 de lei, în timp ce tariful pentru adulți va fi de 50 de lei. 

preturi tarife intrare aqua park venus baile 1 mai 2023

Complexul Aqua Park Venus 1 Mai se întinde pe o suprafață de 4,3 hectare, unde „turiștii vor descoperi 6 bazine cu apă termală sau apă încălzită, pentru înot sau dotate cu sisteme de masaj aquatic sau jacuzzi”. 

Alte două bazine sunt destinate copiilor, care vor avea la dispoziție și alte spații de joacă. Din oferta Venus fac parte și un restaurant de tip fast food, și terenuri pentru practicarea mai multor sporturi

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat pe Bursa de Valori București, sub simbolul TRANSI. 

Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT.
MAI POTI CITI