Wiki Daniel Mischie biografie, vârstă, soție, copii, avere patronul de la City Grill

Vezi in acest articol câteva date din CV-ul public al omului de afaceri Daniel Mischie - data nașterii, familie, sotie, parinti, avere și afaceri. 


Conform wiki-ului profesional Daniel Mischie are vârsta de 46 de ani și este CEO și co-fondator al grupului City Grill.

A absolvit Facultatea de Relații Comerciale și Financiar Bancare Interne și Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice, în 2000.

Daniel Mischie este un familist convins, un soț iubitor și un părinte responsabil pentru cei trei copii ai săi, un băiat și 2 fete!

Soția lui Daniel Mischie este medic de familie. Cei doi s-au cunoscut la o nuntă, unde ea era domnișoară de onoare, iar el cavaler de onoare. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

daniel mischie wiki biografia data nașterii sotie

Daniel Mischie este CEO-ul grupului City Grill care include patru restaurante City Grill, unul în Centrul Vechi, unul în Floreasca, unul în Primăverii și unul în Băneasa, plus Trattoria Buongiorno, Hanul Berarilor, Caru’ cu bere, Pescăruș și Hanu’ lui Manuc. 

Este un business ce presupune 1500 de angajați și peste 12 mii de clienți pe zi. 

Acționarul majoritar este Dragoș Petrescu, care alături de frații Alecu și Daniel Mischie, și ei parte din afacere, au știut să facă toată această afacere una extrem de înfloritoare. Când era criza mai mare, restaurantele din București se închideau, iar la City Grill era plin.

Ca și pasiuni din biografia lui Daniel Mischie aflăm că mașinile nu reprezintă nimic pentru el, la fel ca toate celelalte chestii materiale. 

Ce-i place cel mai mult este să călătorească și orice călătorie pe care o face trebuie să fie o experiență.

Cea mai spectaculoasă a fost în Elveția, acum 5 ani de zile când împreună cu soția au închiriat un Ford K, au stat 8 zile și s-au cazat în fiecare seară în alt loc, în funcție de unde găseau liber.

Printre hobby-urile preferate ale lui Daniel Mischie se numără se mai numără competițiile de „half Ironman”, care constă în trei probe: înot, ciclism și maraton.

Pe Daniel Mischie, CEO City Grill îl veți vedea în noul sezon Imperiul Leilor 2023 alături de:

Mircea Capatîna - Cofondator & Director de Marketing SmartBill

Felix Patrascanu -  proprietar Fan Courier

Razvan Rat - fost fotbalist si investitor în domeniul tehnologiei si al afacerilor imobiliare
MAI POTI CITI