Frumoasa curtezană Hwang Jin Yi rezumat, actori, muzică, episoade

Rezumatul serialului coreean Frumoasa curtezană Hwang Jin Yi - actori, personaje, episoade, muzica de început


Să vedem care este povestea rezumata a dramei coreeane de televiziune „Frumoasa curtezană Hwang Jin Yi/ Courtesan Hwang Jin Yi” care va fi difuzata de PRIMA TV din 24 iulie de luni până vineri! În total veți vedea 24 de episoade.

Serialul coreean istoric Frumoasa curtezană Hwang Jin Yi este bazat pe povestea adevărată a vieții lui gisaeng Hwang Jin-yi, o personalitate puternică în Coreea din era Joseon, cea mai cunoscută curtezană din toate timpurile si cea care a contribuit la răspândirea budismului. 

Hwang Jin-yi a creat, de asemenea, multe cântece și poezii, bine cunoscute acum în Asia de Est.

Frumoasa curtezana Hwang Jin Yi rezumat toate episoadele

Actori distribuție

• Ha Ji-won - Hwang Jini
• Shim Eun-kyung -  tânăra Hwang Jini
• Kim Young-ae - Im Baek-moo
• Wang Bit-na - Bu-yong
• Kim Jaewon -  Kim Jung-han
• Ryu Tae-joon -  Byuk Kye-soo
• Jang Keun-suk - Kim Eun-ho

În secolul al XVI-lea, în timpul dinastiei Joseon, în Coreea, Heon Keum, o artistă cunoscută în epocă sub numele de gisaeng (un fel de gheişe japoneze) o aduce pe lume pe frumoasa Hwang Jin Yi.

Într-o lume dominată de prejudecăţi şi reguli absurde, femeile gisaeng, artiste cu înaltă pregătire şi educaţie culturală sau medicală, îi distrau pe bărbaţi cu muzică, conversaţie şi poezie dar, social erau considerate a fi sclave!

Cu timpul, deși este fiica nelegitimă a unui nobil, Hwang Jin Yi învață să-și folosească inteligența, dragostea, educația liberală, cultura în muzică și poezie, pentru a lupta împotriva inegalităților cărora, în epocă, le cădeau  victime multe femei. 

Artistă talentată, vizionara Hwang Jin Yi  nu a cedat niciodată prejudecăților, devenind, cu timpul, cea mai faimoasă curtezană din istoria Coreei.

Povestea curtezanei Hwang Jin Yi  și a celor patru bărbați din viața ei, complicata implicare a împăratului în viața acesteia, obsedat de frumusețea femeii, rivalitatea în dans și în iubire cu o altă  curtezană, sunt magic cuprinse într-o evocare cinematografică impresionantă ca a făcut ca acest serial să devină una dintre cele mai cunoscute producții coreene.

Într-o societate necruțătoare bazată pe clasă, Hwang Jini a fost o femeie înaintea timpului ei, care a urmărit mereu arta și a văzut viața în culori frumoase. Ea a fost atât venerată, cât și insultată în timpul vieții sale și și-a lăsat amprenta în istorie.
MAI POTI CITI