Festival SINAIA FOREVER 2023, data, în ce zile va fi, program, cine sunt artiștii care cântă

Festivalul Sinaia Forever 2023 se apropie cu pași repezi, de aceea vom încerca să vă oferim imediat cum apar, cele mai importante informații despre dată, în ce zile va avea loc, ce program va avea, cine sunt artiștii și trupele care cântă la festivalul ce are în spate o lungă tradiție.

cine canta la festivalul sinaia forever 2023

Data Festivalului Sinaia Forever 2023 este 29 septembrie - 1 octombrie

Program SINAIA FOREVER Vineri  29.09.2022


Program SINAIA FOREVER Sâmbătă 30.09.2023


Program SINAIA FOREVER Duminică 01.10.2023

Cu siguranță Bulevardul Carol I se va transforma într-un loc cu spații dedicate numai antreprenorilor, meșteșugarilor și producătorilor locali. Animația, interacțiunea creativă, dansul, muzica, teatrul, se vor regăsi din plin ca și în anii trecuți.

sinaia forever 2023 data program cine sunt artiștii care cântă

UPDATE

Dacă ești artist? Cântăreț,  actor, sau doar vrei să ne arăți că ai talent artistic trimite un email la evenimente@primaria-sinaia.ro pâna la data de 31 august 2023 și spune care e numele tău de scenă, ce vrei să faci și de ce echipamente ai nevoie.

Organizatorii iți oferă scena,  publicul și 15 minute de faimă  la Festivalul Sinaia Forever, ediția 2023.

Acum așteptăm surprizele pe care ni le pregătesc organizatorii sinăieni: artiști, trupe, spectacole, evenimente!!!

Autoritățile locale din Sinaia, împreună cu Primarul VLAD OPREA vor face și în în 2023 ca evenimentul atât de iubit de turiști si de locuitorii orașului să respecte cele mai înalte standarde de calitate și de... securitate!

Vom reveni cu UPDATE-uri odată ce programul și lista evenimentelor de la Sinaia Forever 2023 va fi stabilită de autoritățile locale din acest oraș turistic unic în România prin ospitalitatea și încărcătura istorica pe care o emană în mod natural.

De la PRIMA EDITIE din 1994 si pana astazi SARBATOAREA TOAMNEI s-a transformat in multiubitul festival: SINAIA FOREVER.

Mereu cu ARTISTI a caror muzica ne incanta si binedispune. SINAIA este orasul REGAL al ROMANIEI cu traditii si un mod de viata care respecta CULTURA si adevaratele valori.
MAI POTI CITI