Parfum Jean Paul Gaultier Le Male Elixir pareri forumuri, cum miroase, persistenta si pret redus

Dacă sunteți în căutarea unui parfum care să vă scoată în evidență personalitatea și să vă ofere o aromă seducătoare și sofisticată, suntem de parere ca parfumul pentru barbati Jean Paul Gaultier Le Male Elixir 2023 este alegerea potrivită pentru voi. 

Impresiile de pe forumuri arata ca Jean Paul Gaultier Le Male Elixir este un parfum care vă va face să vă simțiți ca un adevărat gentleman, cu un stil rafinat și o atitudine magnetică.

Parfumul masculin Jean Paul Gaultier Le Male Elixir, vă poartă pe o punte toridă. Vă învăluie corpul într-un parfum intens și plin de sex-appeal fierbinte

pareri am folosit jean-paul-gaultier-le-male-elixir-parfum-pentru-barbati_


Acest parfum face parte din colecția Le Male, lansată în 1995 de celebrul designer francez, și este o reinterpretare modernă și intensă a clasicului Le Male. 

Parfumul se deschide cu note proaspete și fructate de bergamotă, pere și cardamom, care se combină armonios cu inima florală de lavandă și iris. 

Baza este caldă și senzuală, cu acorduri de vanilie, lemn de santal și lemn de cedru.

Sticla are forma emblematică a unui bust masculin, îmbrăcat într-un costum negru elegant și strălucitor. 

Primul parfum Jean Paul Gaultier a fost lansat în 1993, iar succesele continuă. De exemplu, excentrica apă de parfum Scandal, lansată în anul 2017, provoacă din nou întregul mapamond.

66% de recenzori au evaluat alte produse pentru acest brand. Aceasta se încadreaza într-un interval acceptabil și nu pare sa afecteze semnificativ ratingul general pentru acest produs.

Am cautat și parerile celorlalti pe net și am constatat faptul ca este un parfum foarte placut, majoritatea barbatilor îl recomanda cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un parfum de dama prea puternic, însa noua nu mi se pare. Suntem de parere ca parfumul Jean Paul Gaultier Le Male Elixir are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganta și originalitate. 

Parerea finala despre PARFUMUL Jean Paul Gaultier Le Male Elixir


♦ Persistenta - 4,48 din 5
♦ Intensitate -  4,41 din 5
♦ Versatilitate - 4,39 din 5
♦ Forma sticlei -  4,39 din 5
♦ Preturi - 4,28 din 5


Persistenta PARFUMUL Jean Paul Gaultier Le Male Elixir


♦ Redusa - 6%
♦ Slaba - 6%
♦ Moderata - 15%
♦ Persistenta - 39%
♦ Foarte persistenta - 33%
MAI POTI CITI