LOVE ISLAND cine sunt concurenții, cum să te înscrii, ce premiu câștigă cuplul câștigător

Ce este Love Island România și cum funcționează formatul emisiunii ➢ Cine sunt concurenții și cum își aleg partenerii ➢ Ce provocări și recompense îi așteaptă pe insulari ➢ Cum pot telespectatorii să voteze și să influențeze soarta concurenților ➢ Ce premiu câștigă cuplul câștigător și ce se întâmplă după emisiune

Odată cu anunțul despre difuzarea „Love Island” România la PRO TV, au început și înscrierile pentru emisiune. 

Cei care vor să descopere dragostea adevărată, în timp ce trăiesc o experiență de neuitat, pot face primul pas chiar acum. Înscrierile la reality show-ul fenomen „Love Island” s-au deschis pe înscrieri protv.ro.

Cum să te inspiri din Love Island pentru a-ți îmbunătăți viața amoroasă. De ce Love Island este mai mult decât un reality show de divertisment. 

Love Island: ce înseamnă dragostea în era digitală. 5 lecții pe care le poți învăța din Love Island despre relații.

love island România înscrieri concurenți ce premiu se castiga

Un singur cuplu va câștiga „Love Island”

Pe lângă faptul că trebuie să-și aleagă cu grijă partenerul alături de care să aibă o relație, concurenții acestui reality show vor fi nevoiți să câștige și inimile telespectatorilor. 

Publicul spectator va avea ocazia să schimbe cursul evenimentelor din vilă, printr-o aplicație unică în România, și va decide în cele din urmă cuplul câștigător.

Ce este Love Island și cum funcționează formatul emisiunii


„Love Island” este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască experiența unei veri de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Imediat ce intră în show, trebuie să decidă cu cine plănuiesc să formeze un cuplu. 

Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le vor întâlni în fiecare zi vor duce la răsturnări dramatice de situație.

Concurenții Love Island vor locui 24 de ore din 24 într-o vilă de lux, dintr-o locație exotică, vor fi urmăriți pas cu pas în mijlocul celor mai sexy alegeri, nu vor avea contact cu exteriorul și nici cu cei de acasă.

La Love Island  concurenții vin să descopere iubirea adevărată. Show-ul se bazează pe intenția mai multor persoane singure care vin în show pentru a trăi o experiență de neuitat și pentru a-și găsi jumătatea perfectă. 
MAI POTI CITI