ISPITE feminine Insula iubirii sezonul 7: biografie, vârstă, înălțime, iubit

Alături de acestea, o ispită feminină surpriză îşi va face apariţia chiar în primul episod al show-ului Insula iubirii sezonul 7 care va începe pe 22 şi 23 iunie 2023. 

1) Oana Monea wiki, biografie, vârstă, înălțime, iubit


Oana Monea are vârsta de 33 de ani şi revine la Insula Iubirii. Are propria afacere – un salon de cosmetică şi oferă cursuri de specializare în domeniu. 

Puternică şi sigură pe ea, Oana vine la Insula Iubirii hotărâtă să demonstreze din nou că doar "cine iubeşte nu lasă".

2) Lavinia Maris wiki, biografie, vârstă, înălțime, iubit


Lavinia Maris, vârsta 30 de ani, a pornit în experienţa celui mai dur test de fidelitate în primul rând ca să îşi depăşească propriile frici. 

A locuit mai mulţi ani în Italia, până a aflat că iubitul ei, grav bolnav, a ales să o înşele. A lăsat totul în urmă şi a plecat în Mallorca, dar nici aici nu şi-a găsit liniştea.

wiki cine sunt ispitele feminine insula iubirii 7 2023

3) Daria Cuflic wiki, biografie, vârstă, înălțime, iubit


Daria Cuflic, vârsta 25 de ani este originară din Republica Moldova și vine la Insula Iubirii gata să experimenteze lucruri noi. 

A încheiat o relaţie de 3 ani pentru că ea și-a înşelat iubitul, aşadar, a experimentat multe în relaţiile anterioare şi consideră asta un atuu în experienţa ei în emisiune. 

4) Roxana Rapailă wiki, biografie, vârstă, înălțime, iubit


Roxana Rapailă, vârsta 25 de ani, a pornit cu inima deschisă în această experienţă şi cu dorinţa de a se dezvolta cât mai mult în plan personal. 

Nu i-a fost niciodată frică să i-a decizii radicale, astfel că la 18 ani a plecat singură în străinătate, pentru a câştiga primii bani ca dansatoare.

5) Livia Marinescu wiki, biografie, vârstă, înălțime, iubit


Livia Marinescu (vârsta 31 de ani) se consideră sexy şi romantică, atunci când are cu cine. Fire amuzantă, directă şi foarte deschisă, Livia are mare încredere în ea. 

Prin intermediul Insula Iubirii, vrea să le deschidă ochii femeilor care au bărbaţi nepotriviţi lângă ele, mai ales că ea a avut curajul să lase în urmă o căsătorie eşuată, dar care i-a adus cel mai de preţ dar, o fiică, acum în vârstă de 7 ani.

6) Denisia Mariş wiki, biografie, vârstă, înălțime, iubit


Denisia Mariş (vârsta 25 ani) deţine propriul magazin online şi este model. 

Nu a înşelat niciodată, iar ca ispită şi-a propus ca întâi să lege o relaţie de prietenie cu cel de lângă ea, pentru ca mai apoi să facă paşi spre el. Este atrasă de bărbaţii inteligenţi şi nu ar spune nu unei relaţii care să înceapă pe Insula Iubirii.

7) Cecilia Bob wiki, biografie, vârstă, înălțime, iubit


Cecilia Bob are vârsta 27 de ani şi este instructor de pilates, videograf şi tatuator în Tenerife. Pare o persoană liniştită la prima vedere, însă se dezlănţuie atunci când dansează la bară, marea ei pasiune. Provine dintr-o familie de artişti, dar nu a avut noroc cu bărbaţii.

8) Adriana Minea wiki, biografie, vârstă, înălțime, iubit


La vârsta de doar 26 de ani, Adriana Minea a acceptat rolul de ispită din dorinţa de a descoperi oameni noi şi de a se lăsa la rândul ei descoperită, dar şi pentru a-i demasca pe bărbaţii infideli. Adoră să seducă, să vadă reacţiile şi apoi să renunţe.
MAI POTI CITI