EVA Salon epilare definitivă pareri. Încearcă GRATUIT epilarea laser.

Referitor la părerile clientelor despre EVA SAlon acestea spun că după doar câteva ședințe nu mai au păr aproape deloc. Pentru unele cel mai bine a funcționat epilarea cu laser dioda. Dar lucrurile diferă de la caz la caz.

Acestea, în comentariile lor recomandă cu mare căldură serviciile EVA Salon și datorită faptului că personalul din cadrul salonului este foarte prietenos și amabil.

Nu ai mai fost la Eva Salon? Clientele noi pot testa epilarea definitivă laser GRATUIT pe zona axilelor. Convinge-te de eficienta tratamentului! 👉 ÎNSCRIE-TE AICI

La Eva Salon ai 30 de zile de la efectuarea primei ședințe să îți ceri banii înapoi dacă nu ai avut rezultate.

Doar un mic procent din persoanele tratate nu răspund la fel de bine la tratament ca marea majoritate. 

eva salon pareri forum epilare definitiva laser

Epilarea definitiva cu laser va functiona cel mai bine daca exista un contrast intre piele si firele de par, daca parul e mai gros si inchis la culoare si pielea mai deschisa. 

Insa Eva Salon are o tehnologie laser care trateaza cu succes majoritatea tipurilor de piele, inclusiv pielea putin mai inchisa la culoare. Aproape oricine poate sa obtina rezultate excelente.

Rețeaua de centre EVA Salon este extinsă in 11 orașe din România: București, Pipera-Voluntari, Brașov, Cluj - Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Timișoara

In prezent EVA Salon oferă servicii de epilare definitiva in 15 locatii.

Clientele primesc reduceri de pana la 50% din preturile de lista la pachete de 8 ședințe.

Dacă sunteți curioase de 👉 PREȚURILE EVA Salon este bine să intrați pe pagina cu oferte din orașul vostru.

Eva Salon a deschis prima sa locatie in septembrie 2011 si a devenit rapid unul dintre pionierii epilarii definitive cu laser in Romania. 

De peste 10 de ani, au reusit sa aibă in baza lor de date peste 50.000 de cliente unice cu rezultate remarcabile. 

Riscurile sunt aproape inexistente, de vreme ce laserele sunt special construite ca sa elimine firele de par foarte rapid si eficient fara sa afecteze pielea. 

Procedurile sunt rapide, nu ai nevoie de perioade de recuperare sau concedii medicale. 

Ca in cazul oricaror proceduri, clientii vor fi informati despre toate riscurile posibile si le vor fi explicate inainte de a semna fisa de client si consimtamantul de tratament. 
MAI POTI CITI