TOP Restaurante din Constanta unde se mănâncă bine si ieftin

Dacă ești în căutarea unor locuri unde să mănânci bine și să te bucuri de atmosfera orașului Constanța, ai la dispoziție o varietate de restaurante. 

Fie că preferi bucătăria tradițională românească, cea mediteraneană sau cea internațională, vei găsi cu siguranță o opțiune care să îți satisfacă gusturile și bugetul. 

Iată câteva dintre cele mai bune restaurante din Constanța pe care le recomandăm:

- Casa Hrisicos: Un restaurant cu o istorie de peste 100 de ani, situat într-o clădire monument istoric. Aici poți savura preparate din pește proaspăt, fructe de mare, carne și legume, într-un decor elegant și rafinat. Prețurile sunt destul de ridicate, dar merită pentru calitatea serviciilor și a mâncării.

- La Scoica Land: Un complex gastronomic care cuprinde mai multe restaurante cu specific diferit: 

pareri cele mai bune resturante ieftine din constanta unde se mananca bine

La Scoica Ballroom (pentru evenimente festive), La Scoica Bistro (pentru mese rapide și gustări), La Scoica Fish & Grill (pentru iubitorii de pește și fructe de mare) și La Scoica Pizza & Pasta (pentru fanii bucătăriei italiene). Aici poți găsi o gamă variată de preparate, de la pizza și paste până la sushi și paella, la prețuri accesibile.

- Taverna Macelarului: Un restaurant cu un concept original, care îmbină bucătăria românească cu cea grecească. 

Aici poți comanda diverse feluri de carne la grătar, fripturi, mici, cârnați, dar și salate, brânzeturi și deserturi. Atmosfera este una prietenoasă și relaxată, iar prețurile sunt moderate.

- La Dolce Vita: Un restaurant cu specific italian, care te încântă cu aromele și culorile bucătăriei mediteraneene. 

Aici poți degusta pizza crocantă, paste delicioase, risotto cremos, carne la cuptor sau la grătar, dar și deserturi tentante, cum ar fi tiramisu sau panna cotta. Prețurile sunt rezonabile, iar servirea este promptă și amabilă.
MAI POTI CITI