TOP cele mai bune restaurante din Brașov cu view, mâncare și prețuri bune

Dacă ești în căutarea unui loc unde să te bucuri de o masă delicioasă și de o priveliște superbă, Brasovul este o destinație ideală. 

Orașul Brașov are o ofertă variată de restaurante cu view, care îți vor încânta simțurile și îți vor face experiența culinară de neuitat. 

Iată câteva dintre cele mai bune restaurante Brasov cu view pe care le poți încerca:


- Belvedere. Situat pe dealul Warthe, acest restaurant are o terasă panoramică care oferă o vedere spectaculoasă asupra orașului și a munților din jur. 

Meniul este unul rafinat, bazat pe preparate din bucătăria internațională și românească. Poți savura aici o ciorbă de burtă, un file de somon cu sos de lămâie sau o prăjitură cu ciocolată și fructe de pădure.

cele mai bune restaurante cu view din Brașov cu meniu international

- Casa Hirscher. Acest restaurant se află în centrul istoric al Brasovului, într-o clădire monument istoric care datează din secolul al XVI-lea. 

Casa Hirscher are o curte interioară plină de verdeață și flori, unde poți lua masa în aer liber și admira arhitectura veche a orașului. Meniul este unul tradițional, cu specialități locale precum sarmale, tochitură sau papanași.

- Sub Tâmpa. Dacă vrei să te apropii mai mult de natură, poți alege restaurantul Sub Tâmpa, care se află la poalele muntelui Tâmpa. 

Aici poți degusta preparate din carne de vânat, ciuperci sau legume proaspete, într-un decor rustic și primitor. Restaurantul are și o terasă unde poți privi frumusețea pădurii și a muntelui.

- Panoramic. Pentru o experiență de lux, poți opta pentru restaurantul Panoramic, care se află la etajul 8 al hotelului Kronwell. 

Acest restaurant are o atmosferă elegantă și modernă, cu ferestre mari care oferă o panoramă impresionantă asupra orașului și a Masivului Postavaru. 

Meniul este unul sofisticat, cu preparate din bucătăria franceză, italiană sau asiatică. Poți comanda aici o supă cremă de dovleac, un risotto cu fructe de mare sau un tiramisu.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune restaurante Brasov cu view pe care le poți vizita. 

Fiecare dintre ele îți va oferi o combinație perfectă între gust și priveliște, care îți va rămâne în memorie mult timp.
MAI POTI CITI