TOP cele mai bune Restaurante din centrul Sibiului cu preparate tradiționale sau internaționale si preturi atractive

Dacă ești în căutarea unui loc unde să te bucuri de o masă delicioasă în centrul orașului Sibiu, ai la dispoziție o varietate de restaurante care îți pot satisface gusturile și preferințele. 

În acest articol, îți vom prezenta câteva dintre cele mai bune restaurante din centrul istoric al Sibiului, care te vor încânta cu preparate tradiționale sau internaționale, cu servire ireproșabilă și cu o atmosferă plăcută.

Unul dintre cele mai populare restaurante din Sibiu este Crama Sibiul Vechi, situată pe strada Cetății, într-o clădire veche de peste 400 de ani. 

Aici poți savura specialități românești și săsești, precum ciorbă de burtă, sarmale, tochitură sau gulaș, dar și vinuri alese din podgoriile românești. 

top restaurante din centru sibiului bune si ieftine

Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri și este decorat în stil rustic, cu obiecte vechi și fotografii de epocă.

Dacă preferi bucătăria internațională, o opțiune excelentă este Restaurantul Max, situat pe strada Nicolae Bălcescu, în apropiere de Piața Mare. 

Aici poți degusta preparate din bucătăria italiană, franceză, spaniolă sau asiatică, precum pizza, paste, salate, fructe de mare, sushi sau curry. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri și este amenajat modern și elegant, cu lumini calde și muzică ambientală.

O altă recomandare este Restaurantul Benjamin Steakhouse & Bar, situat pe strada Avram Iancu, la câțiva pași de Turnul Sfatului. 

Aici poți savura cele mai bune fripturi din oraș, pregătite după rețete originale americane sau argentinene. 

Poți alege dintre diferite tipuri de carne, cum ar fi vită Angus, porc ibéric sau miel neozeelandez, dar și dintre diverse sosuri și garnituri. Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri și este decorat în stil industrial-chic, cu elemente din lemn și metal.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune restaurante din centrul orașului Sibiu, dar lista nu se oprește aici. 

Te invitam să descoperi și alte locuri minunate unde poți savura o masă memorabilă în acest oraș plin de farmec și istorie.
MAI POTI CITI