Serialul The Tailor - Terzi - Croitorul rezumat, poveste, personaje

Salutare, dragi cititori! Astăzi vreau să vă fac rezumatul unui serial Netflix care m-a captivat de la primul episod: The Tailor - Terzi în turcă, Croitorul în română. 

Acesta este un serial turcesc produs de Netflix, care spune povestea unui croitor celebru, Peyami, care începe să coasă o rochie de mireasă pentru logodnica celui mai bun prieten al său, Firuze. 

Dar cei trei au secrete întunecate care le vor schimba viața în curând.

Serialul are 7 episoade și este plin de suspans, emoție și dramă. Actorii principali sunt Çağatay Ulusoy, Salih Bademci și Şifanur Gül, care joacă foarte bine rolurile lor complexe și intrigante. 

Serialul Terzi explorează teme precum iubirea, trădarea, răzbunarea și identitatea, într-un context plin de contrast și culoare.

rezumat serial croitorul netflix

Serialul este o dramă misterioasă și thriller care spune povestea unui tânăr croitor talentat și a celor din jurul lui, care au secrete întunecate și destine încrucișate. În acest articol, vă voi descrie personajele principale din serial și rolurile lor în poveste.

Peyami Dokumacı (Çağatay Ulusoy) este protagonistul serialului, un croitor faimos care a moștenit afacerea și talentul bunicului său. După moartea bunicului, el își aduce tatăl bolnav mintal, Mustafa (Olgun Şimşek), la Istanbul, pentru a avea grijă de el fără ca nimeni să afle de existența lui. Peyami este un om muncitor, ambițios și pasionat de meseria lui, dar și un om singuratic, care se simte vinovat pentru tatăl lui și pentru moartea mamei lui în copilărie. Viața lui se schimbă radical când se îndrăgostește de Esvet (Şifanur Gül), o clientă misterioasă care vine la el pentru a-i face rochia de mireasă.

Esvet (Şifanur Gül) este o femeie frumoasă, inteligentă și curajoasă, dar și o femeie cu multe secrete și răni. Ea fuge de o relație abuzivă cu Dimitri (Salih Bademci), logodnicul ei și prietenul cel mai bun al lui Peyami, care este implicat în afaceri murdare și periculoase. Esvet se refugiază la Peyami și la tatăl lui, fără să știe că ei sunt legați de Dimitri. Ea se simte atrasă de Peyami și de bunătatea lui, dar își dă seama că dragostea lor este imposibilă.

Dimitri (Salih Bademci) este antagonistul serialului, un om bogat, puternic și nemilos, care controlează o rețea de trafic de persoane și de arme. El este logodit cu Esvet, pe care o iubește în felul lui bolnav și posesiv, dar o bate și o umilește constant. El este prieten cu Peyami din copilărie, dar nu știe că el este îndrăgostit de Esvet. Dimitri este un om periculos, care nu se dă înapoi de la nimic pentru a-și atinge scopurile.

Mustafa (Olgun Şimşek) este tatăl lui Peyami, un om bolnav mintal, care are inteligența unui copil. El a fost internat într-un spital psihiatric după ce a fost acuzat pe nedrept de moartea soției lui. El este scos de acolo de Peyami după moartea bunicului și dus la Istanbul, unde trăiește ascuns în atelierul fiului său. Mustafa este un om inocent, vesel și iubitor, care se atașează repede de Esvet și o consideră ca pe o fiică.

Acestea sunt personajele principale din serialul The Tailor, care vă vor ține cu sufletul la gură cu aventurile și dramele lor. 

Dacă sunteți în căutare de un serial care să vă țină cu sufletul la gură și să vă surprindă cu răsturnări de situație neașteptate, vă recomand să urmăriți The Tailor pe Netflix. 

Eu am fost impresionată de calitatea producției și de povestea captivantă. 

Voi ce părere aveți despre acest serial? Aștept comentariile voastre!
MAI POTI CITI