Păreri fiole La Cabine Conturul Ochilor pentru reducerea ridurilor laba gastei. Mod de utilizare, prețuri.

Daca vrei sa ai un contur al ochilor mai ferm si mai luminos, iti recomand sa incerci fiolele La Cabine Conturul Ochilor. 

Acestea sunt niste produse de ingrijire special concepute pentru zona delicata din jurul ochilor, care are nevoie de o atentie deosebita.

Fiolele La Cabine Conturul Ochilor contin ingrediente active care combat ridurile de expresie, stimuleaza circulatia sangvina si reduc pungile si cearcanele. 

Printre acestea se numara cafeina, coenzima Q10 si un complex de peptide cu acid hialuronic si microalge. Acestea au efecte antioxidante, hidratante, tonifiante si regenerante asupra pielii.Modul de utilizare al fiolelor este foarte simplu. Trebuie doar sa spargi varful fiolei cu ajutorul unui servetel sau al unei cârpe speciale care vine in pachet, sa aplici continutul pe zona din jurul ochilor si sa masezi usor pana la absorbtia completa. 

Poti folosi o fiola dimineata si una seara, dupa ce ti-ai curatat fata.

Fiolele La Cabine Conturul Ochilor se gasesc in farmacii sau online, la un pret accesibil. Un kit contine 6 fiole de 2 ml fiecare, suficiente pentru o luna de utilizare. 

Daca vrei sa vezi rezultate vizibile si de durata, iti recomand sa folosesti fiolele timp de cel putin 3 luni.

Fiolele La Cabine Conturul Ochilor sunt produse in Spania, de catre compania Magasalfa, care are o experienta de peste 40 de ani in domeniul cosmeticelor. 

Produsele La Cabine sunt testate dermatologic si oftalmologic si nu contin parabeni, coloranti sau parfumuri.

In concluzie, daca vrei sa ai un contur al ochilor mai tanar si mai frumos, nu ezita sa incerci fiolele La Cabine Conturul Ochilor. Vei fi surprinsa de efectele lor benefice asupra pielii tale.
MAI POTI CITI