Mesaje de despartire dureroase pentru EL care să-l facă sa plângă

Avem aici cea mai bună selecție de mesaje pentru el care sa-l faca sa planga, mesaje dureroase de iubire, mesaje de despărțire pentru amant, mesaje dureroase de despartire lungi, mesaje de regrete.

Știm că mulți dintre voi ați trecut sau veți trece prin experiența despărțirii de iubit și că nu este ușor să vă recuperați după o astfel de pierdere. 

De aceea, am decis să vă împărtășim cele mai tari mesaje triste de despărțire pentru iubit, pe care le puteți folosi dacă vreți să vă exprimați sentimentele sau să-i trimiteți un ultim semn de adio.

Mesajele pe care vi le propunem sunt inspirate din diverse surse online, dar și din realitățile vieții. Sperăm să vă fie de folos și să vă ajute să treceți mai ușor peste această etapă dificilă.

Iată mesajele de despartire dureroase pentru EL


1. Nu pot să cred că totul s-a terminat între noi. Am crezut că suntem făcuți unul pentru celălalt, că ne vom iubi pentru totdeauna. Dar se pare că nu a fost așa. Te rog, nu mă uita niciodată, pentru că eu nu te voi uita. Ai fost totul pentru mine.

2. Mi-e atât de dor de tine, de zâmbetul tău, de vocea ta, de îmbrățișările tale. Mi-e dor de momentele frumoase pe care le-am trăit împreună, de planurile pe care le-am făcut, de visurile pe care le-am împărtășit. Nu înțeleg cum am ajuns să ne despărțim, cum am ajuns să ne rănim atât de mult. Te iubesc și te voi iubi mereu.

cele mai triste mesaje de despartire dureroase

3. Îmi pare rău că nu am reușit să-ți fiu alături așa cum ai avut nevoie, că nu am știut să-ți arăt cât de mult te prețuiesc, că nu am luptat suficient pentru noi. Îmi pare rău că te-am pierdut și că nu mai avem nicio șansă să ne împăcăm. Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat și îmi doresc să fii fericit.

4. Nu pot să accept că s-a sfârșit totul între noi. Nu pot să accept că nu mai ești al meu, că nu mai suntem un cuplu, că nu mai facem parte din viața unuia altuia. Nu pot să accept că te-ai îndepărtat de mine, că ai găsit pe altcineva, că ai uitat tot ce am trăit împreună. Nu pot să accept că te-am pierdut pentru totdeauna.

5. Te rog, spune-mi că este doar un coșmar, că nu este adevărat că ne-am despărțit, că ne vom trezi și vom fi din nou fericiți. Te rog, spune-mi că încă mă iubești, că încă îmi aparții, că încă vrei să fim împreună. Te rog, spune-mi orice, numai nu-mi spune adio.

6. Amintirile cu tine sunt cele mai prețioase comori pe care le am. Ele mă fac să zâmbesc când sunt trist, să sper când sunt dezamăgit, să cred când sunt îndoielnic. Ele mă fac să te simt aproape de mine, chiar dacă ești departe. Ele mă fac să te iubesc în continuare, chiar dacă ne-am despărțit.

7. Nu știu cum voi putea trăi fără tine, fără dragostea ta, fără prezența ta. Ești aerul pe care îl respir, lumina care îmi luminează calea, sensul care îmi dă viața. Fără tine sunt pierdut, golit, nimic. Fără tine nu mai am niciun motiv să trăiesc.

8. Amândoi ne-am bucurat de timpul petrecut împreună, dar acesta nu a fost mai mult decât nevoia noastră de a umple un gol. Ne putem vindeca de această durere doar mergând înainte. Adio!

9. Stii, ai fost intotdeauna fiorul zilei mele, te-am iubit nebuneste! Daca am plans a fost bucurie sau pentru ca mi-a fost dor de tine, dar acum ma regasesc cu lacrimi in ochi pentru ca trebuie sa-mi iau ramas bun si imi frange inima doar la gandul sa-ti spun, dar ai facut prea multe greseli!

10. Mi-as fi dorit ca lucrurile sa fi stat altfel intre noi doi, dar pentru a iubi pe cineva este nevoie de mult mai multa implicare. Nu ma pot implica suficient, regret asta, dar nu ma pot schimba si nu vreau sa te amagesc. Mai bine ramanem amici.

11. Cum poți răni inima pe care o iubești?! Am fost incredibil de fericită de întâlnirea noastră și de fiecare zi pe care am petrecut-o împreună. Dar tu ai distrus totul! Adio!

12. Poveștile de iubire nu au întotdeauna un final fericit. Se pare că nici a noastră nu este una care să dureze până la adânci bătrâneți, dar este bine că putem să ne luăm rămas bun acum, neavând regrete. Adio, și sper să ne găsim adevărata dragoste mai aproape de noi!

13. Totul din viata noastra are un inceput si un sfarsit. Dragostea noastra a avut un inceput fericit, o poveste frumoasa, dar, din pacate, aceasta poveste trebuie sa se termine. Iarta-ma pentru tot, te rog. E pentru increderea, libertatea si linistea noastra. Ramas bun!

14. In loc sa fii mai bun, ai devenit mai amar si, oricat am incercat sa repar problemele dintre noi, tu nu vezi o cale de reusita, nu vrei sa lupti pentru noi. M-ai facut sa sufar enorm si nu mai pot continua in acest fel, cu tine.  Sper ca intr-o zi sa realizezi cat de speciala a fost relatia noastra, dar astazi este mai bine pentru amandoi sa ii punem punct.

15.  Ai rupt ceasul din mine și acum timpul s-a oprit. Nu am suficientă putere pentru a continua să trăiesc ca înainte, înainte de tine, înainte de trădarea ta. Rămas bun!

16. Deși ne-am dat silința, relația noastră nu a funcționat. Poate nu am fost suficient de atenți, poate nu am luat în considerare diferențele noastre. Lucrurile astea nu mai contează acum. Va trebui să ne continuăm drumurile separat. Adio!

17. Scuze, dar mi se pare ca amandoi vom fi mai bine separati. Este dureros si neplacut, dar nu avem viitor. Am incercat, dar nu am reusit. Imi pare foarte rau ca nu am obtinut un final fericit. Iti doresc sincer fericire!

18. Nu meriti a doua sansa, deoarece ti-ai batut joc de sentimentele mele. Nu stii ce inseamna sa iubesti si sa respecti pe cineva, te-ai jucat in tot acest timp, iar acum vreau sa ma vindec de tine si sa imi gasesc fericirea langa cineva care nu se preface
MAI POTI CITI