Păreri Histoires De Parfums 1725 Parfum pentru barbati miros., siaj, prețuri reduse

Histoires De Parfums 1725 Eau de Parfum pentru barbati Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. Compara aici ofertele la produsele similare.

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina parfumului Histoires De Parfums 1725 Eau de Parfum pentru barbati. 

Majoritatea parfumurilor au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput, mai ales ca gradul de subiectivism poate fi ridicat.

Cu cat mai multe pareri despre acest parfum barbatesc original cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

impresii opinii Histoires De Parfums 1725 Parfum pentru barbati


Histoires De Parfums 1725 Eau de Parfum pentru barbati 60 ml informații și descriere


Histoires de Parfums 1725 este un parfum aromatic- fougere creat special pentru bărbați și lansat în 2001. Veneția, orașul plin de dragoste a fost inspirația acestui parfum. 

În 1725 sa născut omul al cărui nume ar simboliza seducția: Giacomo Girolamo Casanova. Un parfum pentru fiecare Casanova ce îți va oferi o plăcere intensă. 

Parfumul 1725 se deschide cu note aromate de bergamot, citrice, grapefruit și lemn dulce. 

Inima atinge prospețimea datorită notelor de lavandă și anason stelat. 

Notele de baza sunt vanilie, migdale, lemn de santal, cedru și ambră.

Ce tip de parfum ar trebui sa cautati ca sa fie cel mai potrivit? Totul depinde de stilul si personalitatea ta.

Mirosurile de citrice sunt curate, intepatoare si mai usoare decat alte parfumuri. Minimalistilor le plac parfumurile de citrice si vor gasi ca ele pot fi foarte dinamice si fresh.

Mirosurile florale sunt proaspete, dulci si moi, cu o tenta mai sensibila, emotionala. Mirosurile florale tind sa fie mai romantice si mai feminine.

Mirosurile orientale sunt moscate, grele, cu note de tutun, piele, oud si vanilie si au mai multa putere decat parfumurile mai usoare. Mirosurile orientale te fac sa iesi din multime, fiind ideale pentru cei mai indrazneti.

Mirosurile lemnoase sunt bogate si picante, cu o potenta profunda. Daca doriti ceva sexy si seducator, obtineti un parfum cu note lemnoase mai grele.

Lucrul fabulos si provocator este sa porti mai multe parfumuri, folosind mai multe parfumuri in straturi care functioneaza impreuna pentru a crea un parfum unic.

Dar stratificarea parfumurilor NU este usoara! Daca este facut incorect, ar putea rezulta mirosuri ciudate. Dar, daca este facut corect, te poate face sa pari la moda si elegant."
MAI POTI CITI