Păreri ce este Lemon8. Fă-ți cont și descarcă gratuit din Google Play sau App Store.

LEMON8 ByteDance app download, descarcă LEMON8 login, când e disponibilă în România aplicația LEMON8. Lemon8 vs. TikTok: Care este mai bun.


Compania-mamă a TikTok, ByteDance, și-a împins aplicația asemănătoare Instagram către scrollerele rețelelor sociale din SUA. 

Lemon8 este o aplicație de socializare pentru partajare video și fotografii. Nu acceptă derularea verticală a videoclipurilor, cum ar fi TikTok, iar conținutul creat în aplicație se concentrează de obicei pe un anumit subiect. 

Cele mai populare subiecte din aplicație sunt moda, frumusețea, mâncarea, sănătatea și călătoriile. Sub fiecare subiect sunt sugestii, recomandări, videoclipuri în stil pregătiți-vă cu mine și conținut perfect îngrijit, plăcut din punct de vedere estetic. 

lemon8 login cont download romania apk

Lemon8 este un loc pentru tinerii creativ pentru a împărtăși o diversitate de conținut, de la modă, machiaj, mâncare și călătorii, la articole pentru casă, animale de companie și orice altceva vă puteți imagina.

Postările Lemon8 sunt aranjate într-o grilă asemănătoare Pinterest, dar clasate parțial în funcție de numărul de „salvari” pe care le primesc. Și, spre deosebire de Instagram, există puțină concurență pentru a posta cele mai strălucitoare fotografii.

Lemon8 este încercarea ByteDance de a concura cu Instagram din SUA, o aplicație care își pierde treptat relevanța în rândul utilizatorilor americani . Odată cu introducerea Lemon8, ByteDance pare să spere că conexiunea sa la TikTok, cea mai populară aplicație din SUA, poate influența utilizatorii să migreze de pe Instagram.


Lemon8 este la început, dar are potențialul de a fi un concurent proeminent pe piața de social media din SUA. Unii creatori speră că adoptarea timpurie le va oferi un avantaj în politica de monetizare a aplicației odată ce aceasta va fi lansată oficial. 

Lemon8 înclină mai mult spre marketingul de influență decât TikTok, care înclină spre crearea de conținut. 

Asemenea influencerilor de pe Instagram, influencerii Lemon8 vor fi probabil plătiți de o marcă sau companie pentru a le îmbrăca hainele sau pentru a le promova produsele, pentru a vinde o anumită estetică sau stil de viață publicului. 
MAI POTI CITI