Ce poți face la MARE de 1 mai 2023 - Grill Fest, Maratonul Nisipului, Sunwaves, May, be Rock

Curios / curioasă de ce poți face de 1 mai 2023 la mare? Ei bine, te poți bucura din plin de evenimentele și festivalurile pe care le pune litoralul la dispoziție în acest an. 


Experimentează o combinație explozivă de BBQ, muzică și plajă la Grill Fest! Chefs specializați în arta gătitului pe grătar și artiști celebri precum Smiley, Carla's Dreams, Spike, DJ Project, Manuel Riva și AlbWho îți vor face weekend-ul de 29 aprilie - 1 mai 2023 pe plaja Reyna din Constanța.

Grill Fest își propune să fie primul festival românesc dedicat culturii BBQ, îmbinând muzica live cu deliciile de pe grătar. 

Experimentul experimental este un eveniment unic, dar dacă devine o tradiție de durată, vei putea spune că ai făcut parte din istoria primului Grill Fest.

În cel mai rău caz, poți să te bucuri de muzică live și de BBQ delicios, cu riscul minim de a te supraalimenta. 

Ce facem de 1 Mai la mare concerte spectacole evenimente

Vino să petreci un weekend memorabil în compania unor oameni la fel de pasionați ca tine de arta gătitului și de muzică.

Beach, Please este un festival ambitios dedicat culturii urbane, ce are loc in Costinesti si aduce pe scena artisti de top ai scenei trap si hip-hop mondiale, precum si artisti romani. 

Printre numele mari, festivalul ii prezinta pe DaBaby si 6ix9ine, iar Central Cee este unul dintre cei mai promitatori artisti britanici. 

Desi exista un dezavantaj in ceea ce priveste perioada scurta de achizitie a biletelor, festivalul dureaza pana pe 30 aprilie si biletele se pot lua si la intrare.

Pentru cei care nu au stare nici măcar în vacanță, MARATONUL NISIPULUI începe sâmbătă 29 mai dimineața la Zoom Beach, încă de la ora 7:00, iar startul propriu-zis al maratonului este la ora 10:00. Atunci vor începe participanții la categoriile maraton, semimaraton, cross 10 km și cursa populară 5 km. 

La ora 11:00 încep fuga participanții la Family Run, iar la 12 Campionii Școlii, o dovadă că un asemenea eveniment este într-adevăr distractiv pentru toată familia. 
MAI POTI CITI