Ana Maria Saragia biografie de designer. Wiki, varsta, inaltime, iubit.

Vezi care este biografia Ana Maria Saragia câștigătoarea de la„Imperiul Leilor”. Află ce vârstă și înălțime are, ce studii și câși bani câștigă. Descoperă câte tatuaje are Ana Maria Saragia, ce semnificație au și dacă există un iubit în viața ei.

Potrivit CV-ului personal, vrânceanca Ana Maria Saragia are o poveste de viață impresionantă, o biografie captivantă, chiar dacă din aceasta nu am putut afla dacă are iubit și cine este acesta!

Cele mai frumoase și hot fotografii cu Ana Maria Saragia șe poți pot gasi pe pagina oficiala de Facebook AMSaragia, pagina de Instagram am_saragia si site-ul amsaragia.com

Revenind la wiki-ul Ana Maria Saragia, a fost adoptată când avea  vârsta de 11 luni și crescută cu multă dragoste de părinții adoptivi, care au susținut-o să-și urmeze visurile.

wiki anamaria saragea varsta inaltime numele iubitului

Ana Maria Saragia a absolvit Colegiul Național ”Al. I. Cuza” din Focșani și facultatea de drept, dar și-a urmat visul și talentul: a devenit creatoare de modă, cu un stil nonconformist, dedicat tinerilor în primul rând. 

La vârsta de 27 de ani, Ana Maria Saragia se bucură deja de succes. 

Conform propriilor mărturisiri, a pornit de la zero afacerea în urmă cu 7 ani, de la o investiție de 2.000 de euro. Acum a ajuns să dețină un atelier propriu și să-și vândă hainele în țară și străinătate. 

Creațiile sale sunt căutate și de tinerii artiști în vogă din show-biz-ul românesc: Antonia, Inna, Florin Ristei, Elena Gheorghe, Alina Eremia, Ruby, Andreea Bănică.

Ana Maria Saragia  fost un copil norocos și a devenit un adult conștient că trebuie să transforme această așansă în ceva măreț. 

Ana Maria Saragia a abandonat o carieră în domeniul justiției pentru a-și trăi visul de a îmbrăca pe toată lumea cu hainele ei ieșite din tipar. 

După succesul repurtat la „Imperiul Leilor” în anul 2021, Ana Maria declara că simte că viața ei a intrat pe făgașul normal.

Stilul vestimentar personal al Anei Maria Saragia este unul haotic. Iată ce declara într-un interviu designer-ul: ”... eu sunt o persoana foarte comoda in stil, practica, îmi place stilul punk foarte mult, punk cu o doza de sexiness in el … imi da putere, ma regasesc cel mai mult...

Brandul de modă al designer-ului Anei Maria Saragia este unul nonconformist și tot ce a rămas de făcut este să atragă o investiție pentru a duce mai departe pasiunea sa. 

"Ceea ce creez eu este un manifest, nu încape în niște tipare. Am îmbrăcat mai toate persoanele publice de la noi."
MAI POTI CITI